lördag...

Ja man skulle ha skrivt igår ,men att gå upp kl 06:00 gå på ett frukost möte sen jobba hela dagen i ett tempo tar ju ut sin rätt på kvällen... både jag och sonen somnade i soffan till ICE AGE 2
Åter spegla vad som hände på Torsdagen var att en av mina MSN  kontaker som man inte hade pratat med på ett tag kom online och vi har haft lite sms kontakt , så man blev glad att få prata med henne igen. :)
och med tanke på att folk idag smsar mer än vad man pratar med varandra så kan man ju nästan säga att man talar i det tysta,Aj då men det gör man ju inte för alla har ju en sms signal i nallen när ett nytt sms kommer.
sen är det som vanligt med denna jakt på att finna kärleken men när man har hittat den så är det inte lätt att göra rätt.

För det är känslor och tankar och det finns en viss rädsla i början när man möter kärleken för vad det kan bli,sen kan man som vissa gör inte vara ärlig och bara leka med känslorna som finns i mellan två personer.
sen att vela är ett tecken på att inte våga ta steget att satsa eller vara så ärlig att säga att det är bäst att vi är vänner.
att såra någon är inte kul man att fly undan är inte svaret heller bättre att ta tag i det.
dra gränsen så slipper man gå oh hoppas och leva på att kanse det blir något ingen mår bra utav det.
bättre att vara så rak och ärlig imot sig själv och den andra även om saningen är svår att höra..

Nää nu ska det var lite framåt anda..det är ju snart måndag.. :)

image6

Nu kan man hitta kärleken i kyldisken ,men denna är mer likt ett "one night stand"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0