Grattis Bró

Idag klockan 10:58 var det 40 år sen min kära bror så ljust och en äkta södertälje grabb med ett hjärta klappades för södertälje sportklubb föddes,och tack vare kärlek så blev han till.

Men han har inte bra ett hjärta klappandes för många som står han nära.

Man kan inte tro att brorsan är 40 redan det var ju inte länge sen man firade han men då blev han 93 år nää bara 39 år fyllde han då.ja tiden går tusan snabbt jag kan bara se på min son som blir 5 år nästa vecka och det skiljer 35 år i mellan han och min bror, och en sak vet jag att min son ser upp till min bror alltså hans farbror och det är så kul att se när dom är tillsammans när dom spannar in tjejer.

Sen vet jag att min son inte kan ha en bättre farbror än den han har.

Sen var det full pådrag där man bor för det var någon som hade hittat ett paket under sin lilla bil och då blev det "bomblarm" skickar inte någon paket på vanligt vis lägre utan lägger det under bilar och ber polisen att flytta på det.

Nää men det var tur att det inte var en bomb denna gång.

Ja sen att det är redan onsdag och snart så åker man upp till Södertälje det går snabbt åter igen snart så är ja med 40 år och man sitter kanske på en ö med en snygg blondin och dricker kall öl jag vem vet vad jag gör när jag fyller 40 kanske det är bästa att börja planera men jag har en sak redan och det är inte ölen.minnet börjar kanske svika nää inte än men oavsett så är denna dag min brors även om en vis Astrid skulle fylla 100 år om hon hade levat idag."Vem säger att en kvinna inte blir snyggare med ÖL"

Fredag igen.

Fredag kväll igen och en veckan är över ,det blev bara ett sälj denna vecka och man har tappat en plats på listan men jag kommer igen nästa vecka.

Det finns många fördelar med fredagar man kan koppla av att man ska upp så tidigt och jaga iväg och har man tur så kommer sonen att sova länge imorgon, tur att man har en viss tv kanal som kan trollbinda han.

Sen vill ja säga att det många mer fördelar med denna dag jo det är att alla är på ett bättre humör för alla vet ju att det är helg men även om det är helg så nog ska man stressa runt och jaga samt göra allt man inte hinner med i veckan.

Tur att jag inte stressar utan tar det lugnt för det är det man ska göra samt att inte ha alla dessa höga krav på sig själv visst krav ska finnas men det ska vara sådana att man kan leva upp till.

Jag vet att man ofta sätter för höga krav på sig själv och så stressar man för att uppnå det kravet men nu har jag sen en tid tillbaka insett att det är bättre att sätta ett mål istället för krav samt att lägga ribban så man når det mål man satt.

När jag når det jag har satt så kommer jag att veta att det går att höja ribban lite mer.

Samma gäller i allt man gör det är lite så när man har en relation allt är som på moln det första 6 månaderna sen kommer kraven på den man har möt och det är ofta då det uppstår problem.

Men jag har ett sätt som jag vet att det funkar i en relation och vad det är för sätt låter jag vara en hemlighet kanse en dag ja avslöjar det.

Nu kommer många att säga att det ska finnas krav och ja kan säga håller med till en viss gräns,det jag vill få fram är att det ska finns men det beror på vad det gäller ett krav  är att vara trogen.man kan prata om detta jorden runt men nu är det fredag och jag sitter i soffan med en whisky 12 årig som smakar så gott.


Badrums kul...."Vem säger att man inte kan ha kul när man jagar tand troll"

Tanken...


Oväder utan för mitt fönster och sonen ligger och sover som bäst, och det är tyst i hela huset hm konstigt vad gör mina grannar bakom dörren, nä jag vill inte ännu tänka tanken vad som händer, men jag tror att dom är lika nyfikna vad som händer bakom min dörr.

Fick en lite tråkig nyhet igår oh det blir ingen spelning på hovet av Meat Loaf men han lovar att komma tillbaka så då har man något att se fram i mot näta år.

Men det blir en tripp upp till hem stan för min bror fyller och då är det kaffe oh tårta som gäller nää om ni går på det så vet inte jag för det lär nog finns god mat och kalla öl i kylen.

Sen blir gott att se igelsta bron när man kommer på motorvägen sen inte minst träffa familjen oh sen gå ner på Elbe oh se om det ser lika ut nu som då.

Man kan bli sentimental men man har ju vuxit upp i den stan oh det har ju satt sina spår nästan som ränderna på en zebra.

Men nu är man en tiger som är på jakt men jag har hittat mitt byte och det släpper ja inte.

Aj man har ju inte skrivit här på ett tag och det finns orsaker till det med man ska ha tid att göra det Me, men alla säger att den tiden finns men jag hellre lägger min tid med att vara med min son får det går så snabbt nu han fyller ju fem om två veckor snart så har han flickvän och kommer och frågor om blommar och bin. Phuuu, nu när jag är själv är en pappa så vet jag hur min far hade de när man var liten det kunde inte ha varit lätt, ja man får en bättre in blick hur det är men en sak är säker är att bli pappa är det bästa som har hänt i mitt liv och jag säger inte nej till att bli det igen.

 Sen vill jag säga en ska som kanske inte hör hit men ändå.

Man ska ta sig tid med att reda upp saker som man har samt kunna ta varje dag som den kommer, även on det är minus 20 och bilen inte startar så ska man tänka att det kunde ha varit värre samt att det är bara att göra det bästa av det just nu.och tänka på det man har när man står där så inser man ganska snabbt är det som hände var inte så illa., för det kunde ha varit mycket värre.image42

"Var lite mer som Sid ta det coolt" 

Lördag kväll.

Lördag kväll igen och det är mörkt ute men jag är inte ledsen för det för snart så ska man åka upp till mina hemtrakter ävern om jag har saker som dram igg här nere i Göteborg.
vad det är först så är det in som sen finns det en sak till vad det är förblir min hemlis.
Jag vill säga tt ibladn kan det bli fel mellan vänner men det är tur att man kan prata ut och reda upp det som blev fel.
sen vad händer denna månad jo det är kalas en fyller 40 och en blir 5 år ,det är 35 års skillnad men dom är rätt lika bägge tåv är grymma på att ragga upp snygga kvinnor.Den ena är min bror den andra är min kära son som blir ett år äldre...hmm tiden går.
sen vill jag bara säga GRATTIS till SSK som idag slog Frölunda me 7-2 bra jobbat.
och förra månaden blev jag månadens säljare inte illa...

RSS 2.0