Vilken dag "Flytet"

Denna dag var helt otrolig man hade flyt på alla plan och den känslan att vara en vinnare en kille med flytet, alla bara log när man kom och jag kan inte släppa en tjej som jobbar på Ica maxi i Högsbo här i Göteborg,

Hon står och lägger upp en massa nya stekpannor till ett super bra pris endas 69 kr rena fyndet men jag var inte där för att köpa en ny stekpanna utan lite basvaror.

Vi pratade en stund och det var som hon viste om min lilla hemlisen som jag har och det är så konstigt att det märks men det gör nog det utan att man inte själv märker det, ja men det nog så när man har en liten hemlis så är man uppe i det blå för att man har den.

Sen vill jag bara säga att inget är omöjligt man ska bara ha fokus oh veta målet och inte ge sig oh tänker man rätt så ser man saker på ett annat sätt, för börjar tänka negativa tankar så går allt fel och då kan man ju lika gärna sätta sig på en stubbe i skogen och bara se allt passera.

Ja gillar inte heller det många gör och det är att var så avis på dom det har eller det går bra för det kan gå bra för alla det gäller bara att våga lite och inte ge upp så lätt samt tro på det man gör.


Sen vill ja säga vad ett samtal kan göra en röst är helt otroligt men ja vet en som kommer att känna sig träffad av dessa rader.


Ja sen vill jag åter spegla att jag tydligen har en förmåga att fastna hos vissa sen att det kan vara svårt att släppa taget är bevisat via mail .


Snart helg.

Ja då var det dags att skrapa rutan på bilen för första gången i år och jag kan nog säga att det än inte den sista heller.

Ja gillar det jobb man har för varje dag ser man hur man kan påverka en annan person att ta ett beslut att lägga ut pengar på det jag erbjuder.

Det är en konst att få en annan att tror på det man har att komma med och man måste vara den däran "Säljaren" som har det dedär lilla extra eller som min Chef sa att man var som en  "Cobra "som hugger när ja får min chans att få hem ordern och sen att man vet att jag har hjälpt till lite att förhindra och göra det lite svårare för den som är på fel sidan av lagen.

Sen att man vinner över en motståndare även om man är lite dyrare men jag vet att jag vinner i längden.

Sen kan jag säga att min teori om att le funkar har testat den du under en hel månad och resultatet av den var att av nästan alla man har bemött med ett leende har i 9 fall av 10 besvarat.

Så le och du få ett tillbaka.

Sen vill jag bara säga att dagarna går så snabbt nu men jag ser fram i mot helgen som kommer för att man ska vara barnvakt och hundvakt på samma gång det ska blir kul att vara det,man får känna på hus livet med en busig vovve sen att man har sällskap gör det inte sämre.

Ja alla är nyfikna på vem sällskapet men den som lever får se och den som läser får ju veta vem.
sen kan jag säga att jag saknar lite värmen i Turkiet.



image41

" Hittar man något man gillar så släpp inte taget om det"

Full fart..

Tisdag igen och det är kalt ute när man gick upp denna dag, hösten kommer närmare varje dag som går och snart så är det vinter och halka igen men vad gör det för det kommer en vår snart igen.

Denna dag har varit lång upp med tuppen iväg med sonen till dagis göra ett prov i jobbet för att kunna gå vidare till nästa prov ja ska göra.

Men jag vet inte men det är intressant att se hur allt kan vända sig som en femöring eller en krona, man måste tänka hela tiden på vad som händer om man gör på ett sätt eller vad man förlorar på att inte göra det.

Eller hur det kan bli bättre med att ända på det man har och på så sätt vinna mer i slutänden.

Ja har märkt att man måste hålla koll på allt idag man får inte släppa taget och jag undrar hur man kan har denna koll på allt detta och samtidigt jobba och sköta om allt omkring.det är inte konstigt att folk går in i väggen så ta kontroll över det man göra och då vet ja att man mår bättre.

Sen att ja vet vad som gäller att se fram imot saker hur man kan sätta upp ett mål kan man säga och sen längta till att nå det.

Det kan vara mycket man kan längta efter men jag vill inte avslöja allt här.

Sen jag skrev att jag skulle bli bättre på att skriva och jag är på väg att bli det rom byggdes inte på en dag och jag kommer att sakta öka mitt skrivande.


Kloka ord ifrån en viss björn.

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det. "


"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. "


"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting "



image40

Nalle Puh

Lördag..

ska vi äta något då eller har du ätit innan du kommer?  "detta var datan kom ihåg"


Hade skrivt en massa men strömmen tog död på datan så jag får göra ett nytt försök i morgon eller senare ikväll..
så kram på er alla där ute...


Från värme till svensk höst

Jag nu sitter man här och ska skriva vad som hände på en hela veckan det blir inte lätt men ja ska göra mitt bästa, för att ge en blid hur det var.

Flyga ner till ett land som man besöker för första gången är spännande samt att nu var det med jobbet och man hade ingen koll vad som skulle hända.

Men jag landade oh klev på en buss som tog mig till båten som jag skulle åka med oh den buss turen var en tur som jag inte glömmer, det var rally med en buss oh hjärtat var i halsen hela tiden., efter ca en timma så var man framme kliver på denna båt som ligger i hamnen i staden Maramis.

 Oh det första efter man har kommit ombord är att göra stan men det var inte mycket som öppet för det är inte säsong, jag hittade ett ställe oh det var folk där med fina tjejer som dansar oh jag fick veta efter tag att det vara tjejer som fick betalt för att vara där.

Ja och kollegan kom hem sist av alla vi la oss på däck på båten oh bara tittar upp oh ser en stjärnklar natt himmel, de var så vackert. Så det blev att sova ute under himmelen.

Lördag så kastar vi loss och ger oss ut på havet mot en natur hamn oh att sitta bara på en båt oh känna värmen oh se det blåa klara vattnet när man vet vad det är för väder hemma, då kan man inte gnälla och me en kall öl så är det nästan komplett.

Och för att inte tråka ut den som läser denna blogg så kortar jag ner det en hel del.

Jag har badat i lera oh i en varm natur källa samt att man vet nu hur en gris har det i leran

"rätt kul" sen har man gått i raviner vadat i iskallt vatten varit på äventyr i städer man har besökt.

Det har varit så kul med denna resa man har verkligen fått en kick av allt, ja kommer att vinkla in flera gånger när jag skriver för jag har så många minnen att berätta om.

Ja kan avslöja hur man drev med folk hamnade på det mest konstiga klubbar och mött alla typer av folk och kan även säga att min teori om blickar och att le funkar i vilket land som helst.

Men jag kan säga att det hände mer saker när man kom hem men jag vill ligga lite lågt med vad som hände men ja kan avslöja att jag kan vara vaken i mer än 24 timmar.

Sen att jag ska bli bättre på att se signaler oh ja tackar för den andra chansen.

image39image38image37

"Kolla in denna sida för mera bilder samnt video ifrån marmaris "

http://marmaris.org/marmaris_blog/


Att missa..

Äntligen hemma efter en super nice vecka med en värme runt 30 grader i luften och bara 27 grader i vattnet,

Vill inte avslöja men nu vet jag att jag kan vara vaken i mer än 24 timmar.det testade ja nu i helgen, och jag är kan bara säga att jag missade många lägen men fick en ny chans oh tog den, det tackar jag för.

Kommer att förklara vad ja menar i morgon är idag trött men vill höra en röst innan ögonen faller ihop...

Allt om min resa kommer i morgon...




image36

"Det är inge kul att sova ensam"

Dagen innan..

Ja nu är det inte många timmar kvar tills man sitter på ett plan som tar en till värmen och till en liten semester på en båt som ska göra strandhugg lite här och där.

Denna dag har varit bra man har slagit en motståndare och sen förlorade man i nästa rond, jag mitt jobb är lite som att kliva in i en ring och möta en motståndare och med inställningen att vinna ronden.

När jag har vunnit ronden så är det bara in i nästa och bevisa att det man har är det bästa, för kunden

Det som saknas i ringen är den lätt kläda kvinna som talar om vilken rond de är, men man kan inte få allt.

Ja men kan säga att man går roder varje dag och det kanske inte är i jobbet utan i det vardagliga som man gör för alla vill ju vinna ju och var först i kön om det är rea eller om man har lite bråttom i kön, jag tror många kan känna igen sig att om man står i mat kön eller bolagets långa kö på en fredag är man först är stressad oh tittar på klockan, så det jag vill säga varför kan man inte vara i tid eller bara tänka att man inte kan påverka att kön går sakta så varför inte göra det bästa av det när man ändå står där.

Nu kommer det att dröja innan skriver men om jag har möjligheter så kommer man göra avtryck i min blogg.

sen kommer man att lägga upp lite nice bilder ifrån resan.


Hur många åt en bulle idag bara för att det var dennas dag?


image33


image34


På återsende!!!


Födelsdagen 33

Idag är det 33 år sen man såg ljuset i tunnel och kom ut med ett skrik och jag kan säga att min syster inte var glad när vår pappa ringde hem och sa att det blev en pojke, men nu så har hon smält det.

Ja man kan blicka tillbaka så har man gjort rätt mycket på dessa år man har blivit pappa till en son som är den underbarast i världen i mina ögon.

Det finns inget man inte gör för han, jag kan säga att han ska ha det bästa som finns.

Sen vill jag lyfta fram att man ska se möjligheter i det man gör och att man inte ska gräva ner sig.

Igår så var man på Fröken Olsson café och tog en fika med en vän och hennes tjej kompis, Jag kan säga att inte ett öga var torrt inte för att vi satt och var ledsna utanför att vi skrattade så hjärtlig så nästa tårar rann.

Och det är sant att kan man skratta och ha kul så är det betydligt roliga sen satt vi och pratade om mål man har och hur man skulle nå det målet man satt.

Ja vi kom fram till att det finns inga genvägar till att nå målet utan man får slita och inte ge upp när det tar imot.

Nog om detta nu idag är det ju min dag kan man ju säga men det finns nog flera som fyller på samma dag, undrar hur många?

Tittar på klockan som visar 22:01 och om mindre än 2 timmar så börjar min 33 års resa till nästa födelsedag då man blir 34, hm man kanske börjar bli gammal men det finns fördelar att fylla år man får ju presenter oh äta tårta.





image32

"Gott me tårta "

PS: glömm inte kanelbullensdag och jag tror att dom skulle bjuda på en på Ica Maxi!

RSS 2.0