Yes helg igen...

På började detta igår
23:40 Fredag kväll 20 min kvar av denna  fredag och det känns skönt att helgen är lite närmare och att denna vecka är klar.
Vist man kunde varait ute på korgen men det blev inte så....det är skönt att vara hemma och bra vara det är en konst att kunna det me..
Kom och tänka på hur lätt man bedömmer en person som inte har mött innan kanse bara sätt på bild så dra man en slutsats om den personern , jag tror att man missar många goa oh likt härliga personer efter som man har dömt dom innan man har lärt att känna dom.

Ta krogen det är inte bilder men man dömmer oh väljer efter sina egna önskemål man har likt dom krav man har på den andra personen som man inte har sagt hej till än...konstigt att det ska vara så.
sen när man väl har sagt hej och tagit sig mod till att gå fram till den utvalde eller så backar man och blir till is, Det är sant som dom säger att "Blyga pojkar inte får kyssa vackra flickor"  tur att jag inte är blyg...:)

sen står man ju där framför och försöker prata oh musikens höga ljud  gör det svårt att höra vad den andre säger men det finnes en fördel i allt detta och de är att man kommer nära varandra oh det är ju det som är målet och tanken man hade innan man gick fram oh sa hejsan.

image9
Ibland så är alla lite som Alfons Åberg " ska bara "
men vad är det som man ska bara göra jo det är att njuta av det man får


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0