Dax att skriva....

Först så var det ett tag sen man skrev något ,så jag får säga till alla mina läsare att nu ska det skrivars och sen hoppas ni kan förlåta en tälje tok.

det ä redan mars och det går så himla snabbt man hinner ju inte med men det går åt rätt håll nu det är vår i luften även om idag inte märks.
jag vill åter prata om blickar men nu i från ex när sitt ex för möta den nya.
det hände igår mitt ex blickar var inte att leka med men jag ställer bara frågan varför ska man titta ut en person som det vore en tavla på museum  det känndes lite så igår ,så varför titta ut likt granska någon som Janne Josefson gör eller som Sverker på Plus varför.
kan det bero på att man är så nyfiken på vem man har blit ersatt med eller tänkar man vilket ner köp sin före detta har gjort eller vad är det ?

jag kan inte fatta varför man ska bete sig som man gjorde när man gick på dagis var glad för att sitt ex har hittat någon som vill leva med för livet går ju vidare trots allt.
sen varför ska man sätta käppar för sitt ex hela tid samt varför ska man efter så lång tid försöka att styra sin förra i nästa allt typ när det kommer till semester och stor helger.

sen vill bara säga att dom som låter sitt barn sitt fram när dom har inte rätt ålder eller längd inne vet nog inte vilken stor fara du utsätter sitt barn för, men man kan ju stänga av airbagen  och då är det utom fara men det är inte det det finns ingen garanti att om man krockar att den inte löser ut.så VARFÖR LEKA MED SITT BARNS SÄKERHET OCH LIV..............
tänka att mista det man älskar mest av allt pga av att man trodde att det var utom fara att sätta sitt barn i framsättet när det finns en airbag som har en kraft att skicka upp ett däck på fälg upp i luften ca 30 till 50 meter oh ja vill inte änns tänka tanken vad den skulle göra mot ett barn som sitter fram i en bil om man skulle krocka...så tänk efter innan.

Så var rädd om barnen och låt dom åka säkert bak i bilen.

Kommer att skriva mer för nu är det kvälls mat...MUMS
 

RSS 2.0