21 km

Ja vad ska man börja eller sluta med det ären ständig fråga som kommer varje dag till än,
och då kan man ju börja undra över denna "RUBRIK" som man har men jag ska förklara vad jag menar med den.
jo det är ju så enkelt lättare än man tror för om man tänker efter lite så är en dag i livet som ett lopp men kanse inte på 21 km men även om det känns så vissa dagar.
tänka på alla lopp man gör varje dag som tex när man går på ICA MAXI och det är et grymt bra pris på en vara då är det ett lopp ditt för att vinna,men redan innan så har man kör runt som en galning bara för att få en parkering.
så är det värt att sätta den press på sig för att riskera mer än man vinner.men det kan man ju inte säga till alla som sprang runt Göteborg i lördags vissa tog sig runt med smärta vissa som en dans så vad ska jag lägga ribban om man ställer upp i detta jippo.

Ja så frågan alla väntar på ska han ställa upp eller inte , det vet ju bara ja och ingen annan man har skorna man har just nu inte kroppen eller springet i benen men om ett år vem vet.

Jag just det fick ju besök i från Södertälje i Söndags det var min kära bror som kom förbi och tog en kaffe  och Syrran med familj var med, det är riktigt trevligt."katter tränar me"

Kommentarer
Postat av: mor

mycket bra skrivet
min son

2008-05-20 @ 09:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0