Söndag Kväll!!!

4 timmar kvar på denna dag och Wipeout rullar på tv,Har just avslutat en god middag så jag kan inte klaga utan väntar på efterrätten,jag vet vad det blir men jag kanse inte ska ta något för jag ska tänka på figuren.
men jag kan alltid köra med att " Ja börjar mitt nya liv imorgon" men vilken år säger jag inte, för jag måste själv hitta motivationen och jag kan säga att den har börjat komma.
Hade min syster med familj på besök idag och det var trevligt och deras hund Asta nosade på Rasmus så man kan säga att det var näsa mot nos,man blir impad av Asta hur försiktigt hon var när hon kollade in Rasmus som låg på golvet och funderade nog vad det var för blöt nos som kom.

Specielt
Mätbart
A
R
Tidsbestämt

Hmmm ska nog komma på vad de två sista bokstäverna står för.

Men  jag vill bara säga denna skulla man ha......VOLVO XC60.... Wroooooom 


En vecka....

Idag är det en vecka som Rasmus kom hem ifrån BB och jag kan säga att det har gått snabbare än vad man tror.
det är så himmla intressant hur en person utvecklas under bara en vecka,ja mäniskan är unik men ändå så ömtålig,men om man vårdar den man är så tror jag att det går bra här i livet.
Hm det är lite konstig när man får barn man kliver ut ur skuggan och in i något stjärnstatus bara på ett par sekunder och det håller i sig ett bra tag med.för alla vill träffas och ses för att beskåda det nya underverket som har gjorts.
men jag vill inte klaga men man får inte glömma bort  syskon eller föräldrarna till detta lilla goa underverk för hur man än vänder och vrider på det så är det en familj som har fått en ny medlem.
så så nog om detta nu,åter till att vänt för det gör vi på en vagn som inte har kommit så just nu så får man stå ut men en vagn som är inte i det bästa skicket ,hjulet lossnade men det fixade jag med lite ståltrådoch ett gem jag kännde mig som Macgyver ,Kan vara felstavet men men.det är ju mänskligt att fela har jag hört...och att förlåta är en gåva.

Kan bara säga att den vagn Rasmus kommer att åka i är snygg.cool.het och heter Crescent Classic.




Den är snyggare live.

Väntan över...Igår kl 15:01

Det var 6 år sen men igår var det dax  tiden var inne och det var någon som ville komma ut.
allt började kl 05:00 med värkar som får en baksmälla att kännas lindrig det är den tolkningen jag gör när min kvinna har så v,ont så hon kunde kram saften ur en apelsin utan problem,jag kan bara tänka vilken smärta.
kl 05:48 taxi kommer och mot Mölndals förlossning vi kom fram vid kl 06:11 in och  upp till våning 11 och ringa på dörren .

Det var lungt hela vägen dit och sen in på ett rum för koll på magen , jag var inte nervös utan lugn och trygg och det hjäpte man kännde sig säker på sin sak,kanse de beror på att man har varit med det inne men det var på ett annt vis, och det får vi ta en annan dag.
Åter till rummet in kommer barnmorskan och vi kommer in i mitt i skift av lösningen men det fungar bra.tiden går och min kvinna har värkar som är som den värsta huvudvärken klockan går och det  blir närmare åtta på morgon .
det är rätt märkligt hur tiden går fort det är lustigt men man är rätt hjälplös när man står vid sida av sin kvinna som har så ont så hon inte vet var hon ska ta vägen,men jag tänkte bara att jag ska vara där finnas där vid hennes sida och vara den jag är.
och det var rätt sätt nu när jag ser tillbaka och jag vill lite skryta med att jag fick beröm av personalen... :)
åter till rummet klockan visar tolv och värkar närmar sig jordbävnings skalan och jag undrar om man ska kolla med uppsala om dom registrerade något skalv,nu är det två timmar kvar innan han kommer ut och det kämpas med värkar och lustgas som lindrar sen kom ryggbedövningen det gjorde susen för henne man tog toppen av smärtan och det "bara lite lättare"   mitt upp i all denna smärta säger en av barnmorskerna att man ser ett huvud och tiden är litte innan tre och minuterna senare rättare sagt en minut över tre så var det över och då visste jag inte vad det var men sekunderna senare vänder man upp den nyfödda och då ser man vad det blev,man kan säga att när vi ser vilket välskapt barn så försvinner den smärta som har varit och byt ut mot lycka och glädje,för den har allt fem fingar på varje hand och fem tår på varje liten fot. och det blev en son med namt RASMUS FILIP DANIEL så nu har jag två söner två underbara bara barn så min familj har nu vuxit lite till.och för att avruda detta så är jag mer än imponerad av min kvinna och jag vet hon kommer vara en bra mamma. jag har innan en son som har en bra mamma med och nu är min första son en stolt storebror  som inte vet hur han ska förklara vad han känner men, ja kan upprepa hans ord som han sa idag när han träffade sin lillebror  som var mindre än en dag gammal," jag är stolt,söt bebis,vill inte byta ut den,lycklig"

Så Välkommen till värden....Två tider jag inte glömmer  22:17  en dag i november och igår 15:01



Inget är som att vänta...

Att vänta ger mitt et tålamod som inte finns av denna värd,men jag har redan ett grymt tålamod men träning är alldrig fel.
att vänta i 9 månader på att de ska komma ut så kan jag vänta lite till innnan den nya familje medlemen kommer ut.
ja ja men ja vet att den kommer ut när den vill komma ingen stress här.
denna vecka är påsk som står vid dörren och lång ledighet för alla som jobbar kanske inte alla för det finns vissa som jobbar även vid påsk,och då menar jag inte alla som ska till blåkulla.
just nu sitter man och söker nya utmaningar på jobbsidan och man är inte ensam att söka nytt men ,jag ger inte upp för det löser inga eller inget,jag har mitt driv och det ska ta mig till ett nytt jobb och när jag har hittat det så kommer det att stå här.

RSS 2.0