Tisdagar vilken dag som alla andra eller ?

Ja då var det Tisdag igen men tisdagar är lite bättre än måndagar eller för måndagar är det långt kvar till helgen,men om man tänker så ju snabbare helgen kommer så närmare en ny måndag ja är så hur man än gör så kommer det en nya dag,man kan inte stoppa det och tur är nog det.
men tänk om man kunde stanna upp och välja vilken dag det skulle vara vlken dag skulle man välja då.

Ja börjar bli tött på denna debat om alla dessa ensamstånde mamor som har det så svårt  och hur media lyfter fram alla dessa ensamma mamor som det vore en ny folksjukdom som har drabbat detta land.
finns det ingen som tänker på alla pappor som är ensamstånde men det ska bli ändrig på detta.
för allt man läser om dessa mammor så är det så himmla svårt för dom att klara sig när det gäller pengar och tid med sina barn,men vem har det inte svårt och vilken vanlig familj har det lätt allt handlar om hur man planerar det man ska göra ,sen sluta stressa för det leder bara till mer problem.
så snälla sluta gnälla och se det positiva i sakerna när man är ensamstånde mamma se fördelar men jag kan säga oavsätt om man är ensamstånde eller familj eller singel så finns det nackdelar och fördelar och jag ska lista detta nästa gång man skriver.

Men jag kan inte låta bli och ge Nissan lite beröm för sitt nytänkade när det kommer till Qashqai en bil som är en bra familjebil med bra komfort och utryme i.prova den och upplev en nya känsla.

Som på räls!

Ja man tänker lite att det som att man väntar på ett tåg som ska ta en till en ny station eller ett nytt mål i ens liv,så frågan är ska man kliva på detta tåg eller vänta på nästa det är frågan.
om man tar som exempel när man hittar en sak som är rea ska man rusa ditt och göra sitt livs kap eller ska man vänta ,man jag kan bara säga att det är lika dant när man väntar i kö när man handlar då inser man att alla har hoppat på rea tåget.
ja ja nog om detta ska avslöja lite om planer som man har får jag ar redan skrivit om singel mammor som har sina tidningar och alla sidor men det finns inget bra ställe för oss som är pappor ,där man få och hitta allt det en pappa kan behöva det vill säga en komplett sida där man som pappa ska hitta samt få hjälp och inte minst stöd med mera.
jag har en idé om hur det ska vara och jag kommer att fullfölja denna idé så håll koll för jag kommer att ge info om hur det går med denna idé,

sen vill jag bara säga att man ska inte ta saker för givt här livet för det försvinna lika snabbt som det kom så vårda det man har.

Jag provade en rätt fräck bil denna helg och jag säger s om min 6åriga  son sa när han såg bilen och orden var WOW vilken fräck bil. och jag kan bara instämma,bilen vi provade var en Nissan Qashqai med en motor på 2,0 liter svart som natten.vill bara säga att Nissan har gjort en bra bensin snål bil för familjen."se filmen"

Sen vill man tacka de som läser detta man skriver en av de som läser är en god vänn som är i ständig rörelse"du vet vem du är " hoppas att vi kan ses i helgen. 


RSS 2.0