Söndag kväll.

Jag då var det söndag igen och en ny måndag väntar med spänning vad den har att erbjuda,ja man ska nog summera denna helg som en bra helg med rekord i balonger på en dag samt att det är så kul att se hur saker ändras hela tiden.
jag tänker på detta med denna kris som alla talar om men om jag bara blickar ut över pakeringen till köpcentrumet som ligger när där man bor så är det fullt med bilar och lika mycke folk i butikerna så var är denna kris alla talar om?
så om någon vet så kan man lämna ett inlägg.
för det jag ser är att folk har pengar inte för jag är avis på något sätt men man funarar när alla talar om denna stora kris vi är i just nu.
så denna söndag är som alla andra söndagar en dag att förberda sig på morgon dagen, ja kommer och tänka på en animerad film Kung Fu panda alla som har sett den vet att den är en bra fil rätt cool med en panda som blir kung fu mästare,men det jag minns mest av filmen är ett ordspåk som en av mästarna säger och det är så sant så.
"ATT GÅRDAGEN ÄR HISTORIA OCH MORGONGAGEN ÄR ETT MYSTERIUM OCH ATT DAGEN ÄR EN GÅVA "  inte så dumt ordspåk.
jag kommer att skriva mer nu på bloggen för det är skönt att skriva avsig sen kommer jag att lägga ut lite annat vad jag har skrivt så jag hoppas de som läser denna blogg ska få en trevlig läsning.
nä nu går det en kanon bra film på Tv4 och söndagen är snart över ses imorgon.

Sov gott.

Vad händer!!!

Ja det är frågan jag ställer mig när jag ser mitt lag SÖDERTÄLJE SK åter igen gå imot en säker plats i kval serien,var ska man hålla kvar på ett lag som inte spelar som ett lag ska göra sen är åter frågan varför detta lag inte vinner när dom spelar.men nog om detta nu lite roligt men samtidigt som man ska tänka lite på vissa saker som händer runt i ens liv.
ta som när man tänker på en viss bil som man vill ha och då börjar man se denna bil var en man går så ser man denna otroliga vackra bil och man bara ser sig själv i en sådan bil.
ja kan bara tänka på vad man fick lära sig på en kurs och det var att om man kan tänka rätt så ställer sig hjäran in sig på detta att se just denna bil sammt att man tänker sig att en dag så kommer man att själv köra den.allt sitter i hur man tänker och det gäller allt vad man gör.
Tänker man det inte går så går det inte men jag tänker på att det går sammt att inget är omöjligt man ska tänka rätt och då kommer jag att bli en framgångsrik man som kan då uppfylla drömmar.



"Kunde inte låta bli denna är sååååå läcker"



"Volvo R design läcker ett bra jobb av Volvo"

WOW den ska man ha!!!

Ur vägen bil- och finanskris, här kommer nya Ford Mustang 500KR .Vad står KR för jo det är så att det är för
King Of Road,likt en svensk lastbils tillverkare vilken jo Scania...

Den snabbaste Mustangen är nu ännu vassare. Hela 547 hästkrafter kramas ur 5,4-liter V8,

Ja skulle skriva om året som har gått men det får vänta ett tag ,för jag har spannat in denna bil so  jag hoppas att den ska stå på min parkering...hmmmm vilken bil,vad ska man säga Ford har gjort det igen tänk om Volvo kunde gör en bli som har dessa sköna linjer,titta och njut .




"Sen den snart på en parkring nära dig"

RSS 2.0