2 veckor och 3 dagar!!!

Det var så länge sen jag bloggade men jag kan alltid skylla på det fina vädret men det går ju inte heller när man är mobil,
bärbardator och bredband som är mobilt så jag kan med dagen teknik blogga var ja vill men det vill jag inte.
Jag har ett liv med och det går inte ut på att sitta och blogga men nu fick jag lust och då skriver ja.
kom på att denna blogg fyller år nästa månad hm hur ska man fira det ?

Jag vet inte men jag gillar han Ernst på TV4 och hur han får den mest otrevliga stuga att bli som ett litet paradis,ochför ett tag sen var man som Ernst man kunde stätt spaden i jorden och känna jord doften och sen hur vinden sveper in över gräst,ett par spadtag till och jag känner hur svetten sakta rinner ner i pannan men i samma stund så ser jag möjligheter i trädgården,
Om man gjorde så så skulle man skapa ett rum i trädgården som skaper harmoni och den där känslan som gör huset,
sen inte tala om att vakna upp och känna den friska luft som fyller mina lungor och sakta så kryper arbetslusten på och då är bara att ta med kafffekoppen och börja skapa.
om ni vill vet så blev det bra.

"Tänka vad man kan se saker med nya ögon bara om man vill se det"

Imorgon är det lördag och då ska man kanske blogga igen men det visar sig ju  imorgon...

Ullared eller GEKÅS!!!

Idag var jag med familjen inte hela den som inte vara med var Alexander,Han var på väg ner till LEGOLAND med sin mamma.
Vi andra var åkte ner i den röda faran eller jag kan säga en svensk klassiker med andra ord en hedlig volvo 745 så nu fattas bara villan så är man en äkta svenson,men jag vill inte bli en svenson.
åter till GEKÅS i ullared och detta fenomen klockan var ca 08:20 då man klev in i detta shopping mecka och jag kan säga att pakeringen var reda halv full och det med tanke att de öppnar kl 08:00...vad gör folk där!!!
Jo det kan jag berätta man åker dit i tron att göra fydet eller klippet för när man går in i detta stora hus så hoppar köpkänslan på en och man faller för alla dessa "låga priser" men om man kollar så är det inte så billigt men men jag ska inte bara klaga vissa saker är billigare men då ska man nog hålla sig till kläder och DVD,CD.

När man är inne i detta gula hus då blir folk som GALNA man blir påkörd och det knuffas och trängs som tusan för vad undrar jag, det finns ju grejor tilla och det fylls på hela tiden.
Ja kan inte fatta hur folk kan göra på detta vis det finns regler eller ska man bara köra på utan respekt och knuffa på alla som kommer i min väg.
Det blev efter ca 2 timmar för mycket så gick vi till kassan och där för man köa och åter igen kommer folk med kundvagn och knuffas när man står snäll i kö.

Men jag måste berätta hur en kvinna hänger sig över MIN kundvagn där vår minsta son ligger och sover i sin bilstol,då blev jag förbannad och säger." Du kan ju för fan be om att man flyttar sig så du kommer åt" men den kvinnan släppte det hon höll och gick.
Nog om detta snart är det fredag igen...

Lite fakta om detta så kallade shoppingparadis....

Det senaste försäljningsrekordet sattes fredagen den 16 november 2007 med en dagsförsäljning på drygt 20,7 miljoner kronor!


Bästa enskilda försäljningsmånaden genom tiderna blev oktober 2008 med fantastiska 400 miljoner kronor!


Det senaste besöksrekordet slogs den 23 juli 2007 då 26 200 kunder besökte Gekås Ullared. Det betyder 1 500 fler kunder än den gamla rekorddagen från 2005!


Regnrekord - mest nederbörd i Sverige föll 2004 över Ullared i Halland med 1.300 millimeter.


Gekås Ullared har en av Sveriges största parkeringsplatser med fler än två tusen avgiftsfria parkeringsplatser. Affärsytan motsvarar fyra fotbollsplaner.


Varuhuset har 5 000 kundvagnar att låna ut.


Vi säljer en halv miljon jultomtar årligen.


Mer än 40 miljoner bullar gräddas i formar från Gekås Ullared varje år.


12 miljoner bakplåtspapper säljs varje år i varuhuset.


Årligen smaskar vi i oss 2.000 ton godis från varuhuset.


12 miljoner par strumpor får nya ägare varje år.


Det kommer en lastbil med varor till oss var 10:e minut. Utan påfyllning skulle våra kunder, under högsäsong, tömma hela varuhuset på mindre än två dygn.


Det räcker nu!!!

Sommarblogg kan man nu skriva,eller vad ska man skriva nu när man är småbarnspappa men jag får göra som Alex Schulman,blogga om mitt liv som pappa och hur det är men min fråga är det någon som kommer att läsa det.
men jag gör ett försök man ska ju testa allt en gång eller hur var det.

Idag var jag och min kära flickvän och Rasmus på shopping tur och det gick bra ,jag fick mata Rasmus engång sen sov han resten av resan,kan de vara att han tycker att redan vid tre månaders ålder att det är tråkigt att var med sina föräldrar eller.
Men detta ska ju vara en "pappablogg" med men jag har nog fel namn eller så skriver ja fel.
men ja ska bättra mig och skriva lite mer hur det är att vara pappa och då en vanlig pappa inte en kändis pappa.
Lite kort vad som har hänt sen Rasmus föddes för det är snart tre månader sen.
Han har redan hunnit träffa Oliva en go tjej som är lite mer än tre veckor,sen har han vuxit ur det kläder som han fick när Rasmus föddes,han har varit uppe i Södertälje och i Onsla hos min syster.
sen har Rasmus bokat in dop och inte minst fått en gudfar oh gudmor.
oj oj vad man hinner med på minder än tre månader.
men jag ska inte glömma jag har två söner var en bllir 7 år i år men han är nu hos sin mamma.
sen vet jag inte om man ska visa bilder på sina barn på nätet för det finns ju så mycket konstigt folk som gillar barn på fel sätt och det är därför jag inte vill lägga ut bilder på mina söner.

Imorgon ska man till Bengtfors för att prova maten inför dopet.

RSS 2.0