Det finns alltid nästan en lösning på allt!

YES löser allt säger ju reklamen men tänk om att det skulle vara så med andra problem man hade att man tog bara en liten droppe Yes oh då var allt löst.
Vad enkelt det va eller skulle det var för lätt då,men om man vänder på det så behöver man hade lite jobbigt och tufft för att kunna uppskatta det ljuva.
sen blir man ju starkare för varje motgång man klar av och då när man kommer i tubbel så ser man det inte som en motgång utan en möjlighet till något.
Som i det jobb man har så får ja alltid se lösningar för att kunna ge det bästa till dom man hjälper, likt att ha det tänket att inget är omöjligt tills man har provat alla vägar.

Oh denna dag har man löst några problem så morgondagen ser bra ut...
image8
Yes kanse inte löser alla problem men man vet inte för än man har provat.


 


Söndag dagen innan måndag..

Ja då var det söndag igen och måndag morgon kommer närmare och en ny vecka att jobba ligger oh väntar.
denna dag har varit händelse rik på alla vis ,träffade en av min kontakt killar och vi var och fikade på Frank´s cafe´ vid korsvägen.
Där jobbade en mycke trevlig tjej och hon var inte bara trevlig och så bra ut , vi samtalde lite hon hon skulle gå ut ikväll,oh har man tur så kanse man ser henne nästa gång man går ut i göteborgs natten på park lane.
efter fikan så gick man till universeum oh där var det spnnade oh roligt att se alla coola fiskar lika alla dödliga skönheter som tur var bakom glas,sen att få gå igenom en regnskog med små såta apor som hoppade mitt framför ögonen .

efter ett par timmar där så åkte man hem med kontakt killen och åke vidare mot avenyn för att ta en kvälls fika med en av mina goda vänner , men det var trevligt men vi kunde inte prata så mycke för när man har med sig en liten kille som har en energi som ett helt kärnkraftsverk så är det inte lätt att prata, inte änns duracell kaninen kan slå han..

sen vill man bara tips att besöka en av mina vänner blogg ,och det är Annie-Lees blogg oh hon  som bor i Västerås oh historien hur man mötte henne tar vi en annan gång,

image7

Detta är helt klart ett ställa man inte får missa när man är i stan...www.universeum.se

Gammalt bloggande!

 8/7

Ja då var det dax att fylla bloggen med nya rader...
och i detta väder som har varit så kan man inte säga att man har varit på stranden oh pressat..det har bara regnat ,
så man har varit inne oh suttit framför data eller suttit i telefon men kvinnan som man mötte på en midsommar natts camping...oh ja kan säga att man ska inte gå oh grubbla över olycklig kärlek som är obesvard..man mår inte bra oh det tar energi ifrån än likt man missar alla nya möjligheter..
sen åter till kvinnan man mötte .. hon är en lagom på alla plan oh enkel oh det gillar ja men det är ett fel ...vad kan alla undra.. hon är oh jobbar i ett annat land oh kommer hem om ca två veckor..
så man längtar tills hon kommer hem...men det känns bra att längta efter någon igen..

Oh nu är sommar här....


"En sida skrivs i varje persons liv varje dag och ingen vet hur det slutar."

 
24/6 


Ja då var midsommar över för denna gång och frågan är hur man lyckas att länga sju blommar under sin kudde. Nja det funkade inte denna gång men man ska inte klaga för det blev lyckat i alla fall,
Firade på en camping någonstans i landet och regnet bara öste ner och humöret var inte på topp till det var dags att gå och diska, Kan låta vara lite knäppt men med disk baljan i handen oh snabba steg iväg mot dörren till diskstället... jag var där själv ett tag sen öppnades dörren oh HON kliver in genom dörren och jag tappade talan när jag såg denna kvinna...
Hon var bara så vacker och jag kunde inte få ut ett enda ord men efter ett tag så fick ja det... tur var det. Vi pratade länge oh så och sa att vi ses ikväll...
Min svåger undrade varför det hade tagit så lång tid att diska vad ska man säga... vi sågs senare den kvällen och vi byte nummer ... oh det känns bra,,,
ska se vad detta leder till oh en sak är säker är mitt spöke är nu borta på alla plan....


"Om en person är värd att kämpa för oh du får responsen så ge inte upp, men om ingen respons så kämpa inte det är bara du som mår dåligt"


 31/5


TORSDAG, en vecka och några dagar av min tystnad till mitt "spöke" och jag har ännu inte svarat på hennes mail, Det känns liksom att det kvittar om man gör det eller inte .
För att hon ska som sagt visa nu vad hon känner likt vill, Kanse man gör rätt eller fel men vem vet hur man ska göra.
Så idag kom det ett nytt mail ifrån spöket men det var ingen personlig utan en maila om vänskap som man skulle maila tillbaka oh sen vidare till vänner... oh när man så glad Tvt hon hade maila så kanske det var bra till mig men NIX det var det inte... så man kan säga att katt oh råttan leken fortsätter, men har en liten plan.ja ska gå mot strömmen oh göra något som hon inte tror att jag kan göra... men om hon känner mig så kan hon nog känna på sig vad jag har för plan...

Som sagt va jakten på går ännu men jag har märkt att det finns andra kvinnor... kanske du?


21/5

Måndag...

Oh det känns skönt med mitt beslut att låta mitt lilla spöke höra av sig lik jobba lite nu... det har jag gjort i nästan 5 månader och utan resultat.
men man vill ju inte ge upp något som man vill ha tills man inser att man inte kommer att få det.
Det är hårt men vad ska man göra när man blir olyckligt kär i en kvinna...
Ja men nu kommer jag att ligga lågt även lägre än Glocalnet med att lägga tid på att hålla kontakten? det krävs två för tango eller vad säger man.

Fortsättning kommer att följa på denna olyckliga kärlek...


20/5

Söndag oh tid för att lägga mitt "spöke" närmar sig, Men du så tittar man i sin inbox och bland alla mail så har hon mailat?
Det var ett kort mail men innan man öppnade så blev man helt klart lite glad. Tycker på öppna och det finns två rader i mailet " Det är dumt att spöka för dig, sen kanske . hinner inte kanske nästa vecka "
Jag har inte svarat på mailet man kommer att gör mig lite svår nådd kommande vecka för jag känner att hon ska få ta steget likt kontakten, det är hon som får jobba lite nu.och visa vad hon vill.
Jag ljuger inte heller för jag har fullt upp nästa vecka oh veckan efter likaså..men har insett att det är kanske lite eget fel att jag inte insett att hon leker med mig bara.och hör av sig när det passar henne..allt tog ju fart när man hade pratat med hennes syster? KONSTIGT?
Så denna olyckliga kärlek som man har kommer nog att för bli det...


men Gammal kärlek rostar inte säger man så man vet ju inte...
samtidigt så finns det fler kvinnor att lägga ner tid på och kanske så har man tur vem vet..

Fortsättning följer


 17/5

Torsdag oh mitt spöke lyser med sin frånvaro och ja börjar inse att det är lika bara att släppa henne, men det kommer inte att bli lätt men man måste göra det, Man skickade ett SMS i måndags för att kolla läget och om det fanns tid för att ses... men inget svar... då kom ett mail ifrån henne oh hon frågade hur allt var oh visst ska vi ses denna vecka.jag mailade tillbaka oh sa du kan ringa mig ? gjorde man fel eller?
Men inget svar på det heller så nu har man satt en tidsgräns oh det är på söndag och hör man inget så släpper jag mitt spöke fritt och kommer då på måndag att inte lägg ner med tid på det.
Vill inte gå och vara olyckligt kär i en kvinna som inte kan bestämma sig likt höra av sig?

Så vi får ses vad som händer?

 

16/5

Åke igår förbi där mitt spöke bor såg att det lyste i fönstret oh tänkte tyst att ... nää nu får det var till sin gräns så jag slåg hennes nummrt oh singnaler gick fram ... hon svarde först lite halv seg sen hörde hon min röst så då blev hon glad och vi bestämde att vi nu skulle göra slag i saken att ses nästa vecka .
och det kändes bra att äntlig få fram ett möte så man får se om det ska förbli ett spöke eller till en flickvän, det visslar sig nästa vecka, hur den "olyckliga kärlek " ska ta vägen.


"Do you know what it feels like loving someone that?s in a rush to throw you away"

Forsättning följer...

 
20/4

Hmm ett lite problem Kan man tycka eller inte men vad ska man göra.
Vad är då problemet kan ni undra...
Jo det är så att man träffade en tjej i höstas och det tog slut innan det nya året började,
Hade svårt att glömma henne men det har man gjort men som gubben i lådan så träffar man hennes lilla syster som inte hade träffat med ans vi var tillsammans.
så problemet ligger då ska man dejta hennes lilla syster ,ska man fråga stora syster om det är OKi att göra det...ELLER...
Hmm det är inte lätt att dom har systrar men det kan man inte hjälpa.
Kan ju säga att lilla syrran vill ju träffas...:)

Vad ska man göra...?


19/4

Varför ska det vara så himla svårt att inse att man inte kommer att få henne, och när man har släpp henne så ringer det ett samtal på mobilen med skyddat nummer, oh det är hon som ringer? ja blev tyst sen glad det var över tre månader sen man hörde hennes röst.
En timme prat om allt och att hon hade saknat än och att hon inte hittat en bättre kille än mig... jag viste inte vad man skulle säga man lyssnade oh tänkte varför just nu... vi avslutade med att vi skulle ses oh hör snart igen...
Dagar gick oh det var små tecken som gjorde mig på mind igen av henne och var varm tittade så såg man en kopia av henne. så hon är mitt lilla spöke....
så jag funder på att ringa men vill inte men det är något inom mig som säger att gör det...men alla runt om mig säger skit i henne nu du har redan gjort allt för henne och hon ger inte något gensvar på det du gör...

Så min fråga är ska man trycka på "delete" och gå vidare oh om hon ringer inte svara... det är inte lätt att vara som min bror sa att jag är olycklig kär
 
 

lördag...

Ja man skulle ha skrivt igår ,men att gå upp kl 06:00 gå på ett frukost möte sen jobba hela dagen i ett tempo tar ju ut sin rätt på kvällen... både jag och sonen somnade i soffan till ICE AGE 2
Åter spegla vad som hände på Torsdagen var att en av mina MSN  kontaker som man inte hade pratat med på ett tag kom online och vi har haft lite sms kontakt , så man blev glad att få prata med henne igen. :)
och med tanke på att folk idag smsar mer än vad man pratar med varandra så kan man ju nästan säga att man talar i det tysta,Aj då men det gör man ju inte för alla har ju en sms signal i nallen när ett nytt sms kommer.
sen är det som vanligt med denna jakt på att finna kärleken men när man har hittat den så är det inte lätt att göra rätt.

För det är känslor och tankar och det finns en viss rädsla i början när man möter kärleken för vad det kan bli,sen kan man som vissa gör inte vara ärlig och bara leka med känslorna som finns i mellan två personer.
sen att vela är ett tecken på att inte våga ta steget att satsa eller vara så ärlig att säga att det är bäst att vi är vänner.
att såra någon är inte kul man att fly undan är inte svaret heller bättre att ta tag i det.
dra gränsen så slipper man gå oh hoppas och leva på att kanse det blir något ingen mår bra utav det.
bättre att vara så rak och ärlig imot sig själv och den andra även om saningen är svår att höra..

Nää nu ska det var lite framåt anda..det är ju snart måndag.. :)

image6

Nu kan man hitta kärleken i kyldisken ,men denna är mer likt ett "one night stand"

Torsdag 23/08 snart 4 månder kvar till julafton..

Snart fredag och man ska på frukost möte kl 06:00 så det blir att gå oh sova nu...
och det hände en sak idag som är tummen upp och så.
berättar mer imorgon..

image7

man är så här trött och kryper ner till sängs,sov gott alla bloggare där ute

Mitt i veckan (Lill Lördag)

Jo det är redan onsdag och denna vecka har snart tagit slut,men det är rätt skönt att dagarna går.
Idag var det en som sa att snart är hösten här och att det är en mörk tid som väntar,då sag jag att det är rätt att vi går mot höst vinter och ett mörker.
men jag är den jag är och ser vad det kan ha för fördelar att det blir mörkt och kalt jo en fördel är nog att man kan täna ljus skapa en stäming som man inte kan göra på sommar,men det går om man försöker.

Sen tänkte man på att hur kommer det sig att när man möter någon för första gången och har trevligt och man byter nummer men sen ebbar det bara ut som tidvattnet.
kanse det är så det inte finns intresse eller så sa det inte "KLICK"
så varför kan man inte var så rak och ärlig att säga saningen till personen ifråga.. nää det gör man man inte man tar det lätt vägen ut med att inte svara på sms eller i telefon när man ringer...är det lite av feghet eller är man rädd för vad det kan bli.

Men men det finns nog värre saker att fundera på än varför man inte får svar på sina sms.
men det hände en sak idag det va nästan som man bara ville ha "Vad då"
Jo man fick syn på en kvinna såg henne på komma gåendes nästan mitt i gatan, och hon gick över mot Shell macken går vidar oh jag kan inte sluta titta efter henne.. det var något med henne.. men vad?
image6  Alla gillar COCA COLA

Måndag 20/8-07

Ja då var det måndag och denna dag har varit mer än trevlig.,möte på jobbet och lite nya saker på gång som man kan jobba med,sen första besöket klockan 10:00
och nästa gång man tittar till så är klockan dax att hämta sonen på dagis vart tog denna dag vägen.
men man kan ju säga att det är bra att dagarna går och man kommer framåt i månaden.

22:45 snart dax att sova och se vad morgondagen kan ge....

image5

Var är solen ?

Dagen efter Göteborgsnatten

Klockan är över 16:00 och söndag man gick och la sig för ett par timmar sen,efter en natt i Göteborgs nattliv.
Kvällen började med ett sms ifrån en tjejkompis om att hon ville hitta på något och jag svarade,Vi bestämmde att ta en fika på Eva´s Pale.

Och som vanligt så kom man lite för sent efter att ha jagat parkering på heden men väl framma så gick allt bra, sen var det där med att beställa och kunna besluta sig för vad man vill ha "det finns ju så många godsaker på
Eva´s Pale"

Men man valde en Chai Latte med en smak av jordgubb det gick att dricka men det var inte mer,tiden gick och vi satt länge och samtalde om allt och då när man inte tror det så ringer telefon och det är min vän som är i stan och vill göra stan.
Jag förklar att jag är på Eva´s Pale med en tjejkompis och att vi kan höras senare, och klockan närmar sig tolv slaget och hon ska jobba på Söndag tidig så som en sann gentlaman så följer man med henne till cykelparkeringen där vi skiljs åt i göteborgs natten.

Då kommer nästa sms i från vin kompis som vill göra stan att han är på Bryggeriet oh att jag ska komma dit så med snabba steg så går man dit och ställer sig i Vip kön oh vips så är man inne ,det är alltid lika kul att vara ute och se alla överförfriskade peroner som släpper alla gränser.
Jag hade bilen med mig så det blev bara redbull med is denna kväll men en ska är säker man kan ha sååå kul utan att bli berusad.

Tiden gick snabb titt på mobilen oh ett nytt sms ifrån en tjej som är på Dubliners och jag vill ditt säger ja till mina vänner men då vill till Park Lane först så man dra dit men jag vill ner till Dubliners för att se henne.
Så jag tar mig ner dit och förts kommer man inte in men efter att övertalat vakten så är man inne ,men inne så hittar jag henne inte och då sms ja att ja drar till Prak lane men innan det går iväg så ringer hon.
och vi går tillsammas upp på Avenyn.

Och väl inne så tar vi ett varv runt stället och söker upp baren för en ny redbull med is, oh tiden gick och vips så var det slut på musiken stället sänger kl 05:00 och vi går ut och hamnar på en bänk  lite nedan för Park där sitter vi oh pratar oh då kommer hon med frågan hur många gånger man har spanat in hennes bröst och man svarar ett par gånger. och hon bara små ler.
Vad som hände överlåter jag till er fantasi...kan då avslöja att det blev en kram m.m image4
"Park Lane - En av Sveriges hetaste nattklubbar"

www.parklane.se


Kickoff 2007!

Klockan är 00:00 parkeringen går ut snart och det har blivit Lördag.  Skönt att vara hemma i Göteborg efter 2 dagar i Sveriges tråkigaste stad Nässjö (blev utsed till det för ett antal år sedan). Träffade bossen för Securitas-Direct the man himself Dick Seger och vad ska man säga RESPEKT! Vi var på Blankefalls loge där ca 50 säljare och personal roade sig. Vi fick grillad gris som smakade gott men tyvärr hade dem inget vitlöksbröd men man kan inte få allt. Men i baren blev det bättre, där stod Matilda en söt brunett med blåa ögon och en mycket söt rumpa i sina tight jeans. Mer detaljer lämnar jag åt fantasin. :) Festen hölls i en lada med en höskulle på loftet (jag var inte där alltså)...

Vi tävlade också i femkamp, en av grenarna var kasta lasso på denna "kossan" själv så träffade jag en gång av fem, inte så illa med tanke på att det var många som inte träffade någon gång.
image1

RSS 2.0