Söndagkväll

Ja nu har timmar gått sen sist man skrev och det har blivit mörkt, har ätit en väl smakade måltid som min bror lagade till, men innan vi kom så långt så blev det ett stopp på Freeport i Kungsbacka där var det halva priset på Reebok saker.

Där gjorde man riktiga fynd vill jag säga man köpte en tröja, jacka sen ett par jogging skor så nu finns det inga undan flykter för att komma i from för nästa års Göteborgs varv.

Sen med den vilja jag har så ska det bara gå att springa detta varv men jag vet att det kommer att behövas mycket träning i spåren men den känslan jag kommer att ha när jag springer in på Slottsskogsvallen och ser slutet på alla kilometer.

Men då kan man är så taggad att redan anmäla sig för nästa utmaning vad det nu blir.

image31
 
"Reebok´s motto: I AM WHAT I AM"


 


Söndag morgon

Klockan 07:28 så väcks man till en sång "Nu är det samling" och när kommer Micke

Ingen sovmorgon denna höstdag men det gör inget för när man känner doften av kaffe så tänker man inte på vad klockan är.

 Ja tänk vad en doft kan göra om man tänker efter det kanske inte är kaffe utan en parfym ifrån en kvinna som man blir på mind om.

Det är ganska intressant att man kan förknippa saker med vissa personer det är allt ifrån dofter till platser som påminner om någon.

Ja varje person som ja möter eller släpper in mitt liv lämnar som ett litet avtryck ifrån sig men vissa som man har släppt in tar man bort för att inte bli påmind om, men även hur mycket man än försöker så nog på ett konstigt sätt dyker just det minnet upp tack vare en doft.

Ja tänker på om man inte kunde känna dofter det skulle vara jobbigt tänka inte få känna doften av nybakade bullar och nybryggt kaffe eller doften på den kvinnan man åtrår.

Men om jag inte skulle kunna känna någon doft så skulle man på något sätt använda de andra fyra sinnen man har eller om man har tur sitt sjätte sinne.

Men jag kan bara säga att jag har alla sinnen och de fungerar vad jag vet.

Får testa att de funkar en dag man vill ju inte missa doften av saltvatten och solkräm och annat som luktar gott.

Jag kom just på att ibland så finns det fördelar med att inte känna alla dofter, jag tror alla vet vad jag menar, den listan kan göras lång.

image30

"Du ser bullen och visst kan du känna hur du börjar känna doften av denna nybakade bulle"


 

PS: kände du doften? 


Böcker

Ja en lördag till har gått snart och jag ser fram i mot nästa för då är man utanför landets gränser.

Men denna dag var full av upplevelser av alla slag, dag började med en tur inte till city.

Se alla bok älskade människor stå i kö för en mässa så börjar man undrar vad som lockar alla dit ,kan det vara alla nya böcker eller är det för att möta den som har skrivit den bok man läser just nu. Den frågan kommer jag inte få svar på.

Sen är ju frågan om man kan sakna någon eller kan man bygga upp en längtan efter någon som man inte har mött.

Men jag kan säga att man kan sakna någon men inte efter så kort tid sen är det bara bra att vara ifrån den man saknar.

För då har man något att se fram i mot samt så har ingen än dött av att längtan.

Ja vill bara säga att det vissa fördelar när man saknar någon för då när man väl ses så är den tiden, man kan kalla den för guld tid eller som att få alla rätt på lotto.

Ja men att vinna på lotto kanske var att ta i men jag vill säga att känslan när man ser henne efter en stunds frånvaro är så härlig plus att den tiden man kanske sitter på det tåget som tar mig hem så gör det inget hur lång resa man har för man vet vad som väntar hemma.


Ja med tiden som har gått så har jag nu bott två år här i Göteborg, Ja kommer alltid vara en "Södertälje kille" det är min hem stad och där finns delar av min familj.

Min resa tog mig ner hit och vem vet var den går nästa gång.

 Ja vet att om saknade blir för stor så vet jag att det är bara 48 mil bort eller 4 timmar i en bil.

Nä nog om att nära bli sentimental så vann mitt hemmalag igen idag och det är lite synd att man missar matchen nästa lördag men då är jag inte i Göteborg eller Södertälje utan är på en båt i Medelhavet så det är min resa och jag vet hur jag kom dit hårt arbete.
image29


"Var i Onsla idag me och det var goda mat som alltid,jag fastnade inte i dörren"

Vänskap

Jag kan bara säga vilken känsla att få jobba och det går bra att göra det, då är det kul att jobba med det man gör.

Sen vill jag åter igen säga att det funkar att bara le likt möta en blick och det gjorde man i dag vid Redbergsplatsens innan man skulle in på kundbesök.

Och tack vare att hon log tillbaka så fick man en underbar känsla, jag tror alla vet vad man talar om det är den då man känner sig lite mer självsäker och man sträcker på sig lite .

Tänk om man kunde stoppa den känslan i en burk och bara öppna den när man bäst behöver den.

Jag kan bara säga att det kommer bli en flopp för det räcker med att hitta ett par ögon att möta oh le så får man känslan alldeles gratis.

Sen vill jag säga att vänskap är något man ska vara rädd och man ska nog titta över ibland vilka vänner man har, för det finns vänner som inte man får tag i eller pratar med varför ska man vara vän med dom?

Sen finns vänner som alltid finns där och dom gör nästan allt för än man kan ringa dom mitt i natten när man kanske sitter där och behöver någon att bara prata med, när man har det jobbigt.

Eller det kan vara så enkelt att bara lyfta luren och ring för att kolla hur sin vän mår.

Jag har vänner som finns där sen har jag vänner som man inte hör ett ljud ifrån kanske dags att ringa och se hur dom har det.

Men är det vart att lägga den tiden på att ringa men andra sida så ska man inte vara sämre än någon annan ,så varför inte gör det bättre med att ring och kanske gör man någon glad på köpet.

image28

Ett hörn väcker minnen!

Ja måste bara säga att det är kul att minnas saker,som idag när jag och sonen var hemma hos min goda vän som man har känt i snart 10 år.

Ja min goda vän hon fick sig ett riktigt gott skratt idag men hon är van när det kommer till mig.

Ja var allvarig när vi står i vardagsrummet och hon kopplade inte på en gång men när hon gjorde det så vek hon sig dubbel av skratt.

Jag ska berätta vad det var jo det var en händelse som hände hemma hos henne för ett par år sen vad det var säger jag inte med tanke på vad det kan bli för frågor.

Men jag kan avslöja att det handlar om ett hörn och ett par meter ut och det innehåller något man ska fråga en kvinna en gång.

Vissa kan fatta vad det gäller men det roliga i detta är att det är kul att väcka minnen till liv och få ett gott skratt av de. Och det gäller de roliga minnen man har.


Sen kan man inte mer nämna en spergel en viss frisör som råkar vara singel och kusin till min bästa vän.

Ja det som är intressant är att se hur mina vänner har singelvänner eller kusiner som man skulle kunna bli typ ihop satt me.

Men det är nog så att man kanske kollar för långt efter att hitta henne, så man ska nog titta lite närmare och vem vet hon kanske står där.


Jag sen vill man bara säga att det är intressant när man slår lite spiken på huvudet att man träffar rätt, med det man mailar och vad händer om man träffar rätt jo det kan göra ont men det blev tyst.

Så man kan ju tolka på många sätt men om du som känner dig träffad av mitt mail så är det lugnt att det kom inget svar.

Men om jag hade fel så snälla maila mig


.

i1208867_10569_4.gif
 
"Det finns ingen bättre spegel än en god vän."

"Vänskap är en planta, som kräver flitig bevattning."


Äntligen den 25

Ja då var det dags igen att bli för en kort stund lite rik på denna dag, men det är som sagt bara en kort stund innan jag har börjat betala alla dessa räkningar som har kommit.
men det är bara bita ihop och jobba på ,men jag skulle vilja ha den tim lönen som Göran Person har 100 000 kr för en timmes föredrag.sen är det bara frågan om någon är värd att ha så mycket för en timme med prat.

Ja vet inte vad man skulle säga men dom som har reda bra lyckas på något sätt få det bättre.  varför?
Jag träffade en person idag som gav mig en idé samt hur man skulle kunna skapa en bra möjlighet att tjäna penger, men vad det va han sa låter jag inte avslöja.
sen åter till ett av mina mål som man har satt att nästa år ska det stå enimage25 sådan här som på bilden.
'image26

"Volvo V50 T5 230 hk med Momentum paketet."

Ibland så händer det.

Ja livet är härligt med allt man kan få uppleva,den första kärleken,första kyssen ja listan kan göras lång.
men åter igen så handlar det att ställa frånga att få accept på det man har i kikaren på det jag har satt målet på.
och jag har målet satt på alla plan.
sen får man bara se till att man når upp till målet.
dagarna går snabbt nu tänk om en vecka så är det inte många dagar kvar innan man sitter på ett plan och det ska bli så nice.
23:15 kollar på tv på trean ska sappa över men det finna inget att se.
men man vill bara att säga att Södertälje Sport Klubb vann över Mora idag med 2-1  och det ser bra ut.


image24
"laget i mitt hjärta"

Det blir inte alltid som

Denna helg blev inte som det var tänkt vill jag säga.

När ja planer att göra saker en helg så håller man det fullt ut men denna helg så sprack planen redan i fredags ,man kan inte påverka det som händer där man själv är inte inblandad och orsak till att det inte gick rätt väg.

Ja säger bara att det är lite ödet som styr och karma som spelar in i vardagliga livet, har man upptäckt.

Jag kan bara säga att det är bara att blicka framåt och hoppas att man får en ny chans en ny helg då ödet är mer på min sida.

Nog om detta nu är det snart måndag igen och kommande vecka blir spännande oh redan är nästa helg bokad med att min bror kommer ner ifrån Södertälje.

Inte bara det man ska åter se min kära son igen och det är alltid lika intressant att hämta han efter en veckas frånvaro.

Allt vad han har att berätta och det första han alltid frågar när man hämtar han är när ska vi åka ner till Mimmi,så vi får se imorgon hur lång tid det tar innan den frågan kommer.

Sen idag har man varit ute i de fina höst väder som har varit,blev en runda runt Delsjön.image23

"en vacker bild tagen idag"


Fredag kväll

Ja då var en vecka till klar och det är helg igen.
det är så kul med det som hände idag när man var på Mac dolnals på Kungsgatan i göteborg.
jag var skulle gå igenom stället och lite längre in sitter två tjejer som dricker kaffe och pratar,jag går förbi och möter hennes blick och jag smår ler när man ser att hon besvarar blicken.
jag köper mitt kaffe som som smakar som det gör när man köper det på Mac dolnals ingen hitt med andra ord.
jag går tillbaka och vad händer jo hon säger hej och bara leer samtidigt frågar hennes kompis om hon kände mig men hon svar nej,och nu kommer det roliga i allt detta är hennes svar till kompisen.
 "Jag hoppas att jag möter han igen"
 
En av min bästa tjejkopis skrev detta när vi igår pratade på msn.


 "Skulle jag tvingas välja mellan en ny karl och bli av med dig så hade jag nog förblivit singel"Sen har det inte kommit något svar ifrån "Spöket",kanse man hade rätt sen om du läser detta så väntar man.

Hmm man missade Fredags låten.


Tänkvärt......

Fick detta i ett mail av min bror, oh det stämmer att man kan alltid välja och har ett val vad man ska göra.


Tänkvärt......
 
Kalle är den typen du älskar att hata.
Han är alltid på gott humör och har alltid något positivt att säga.

När någon frågade honom hur han mådde svarade han:
"Omjag mådde bättre hade jag varit tvillingar".

Han var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag
var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt
på situationen.

Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle
och frågade honom: "Hur lyckas du?"


Kalle svarade: "Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du
har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan
välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör."

Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer
eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.

Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera
deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i
livet.

Jag väljer de positiva sidorna i livet.

"Säkert, men det är inte fullt så enkelt", protesterade jag.

"Det är det", svarade Kalle.
Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje
situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.

Du väljer hur folk skall påverka ditt humör.

Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör.

Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv.

Jag funderade över vad Kalle hade sagt.

Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget.
Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett
val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det.

Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig olycka
med ett fall på 20 meter från en radiomast. Efter 18 timmars operation
och flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från sjukhuset med
skenor längs ryggen. Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan.
Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han:
"Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?"

Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som
försiggick i huvudet på honom under olyckan.

"Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter", svarade Kalle.

"Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val.
Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att
leva".

"Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?" frågade jag.

Kalle fortsatte: "Ambulanspersonalen var fantastisk.
De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rulladein mig på
akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas
ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: "Han är
döende".
Jag visste att jag måste göra något.

Vad gjorde du då?", frågade jag.

Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig", sa Kalle.

Hon frågade om jag var allergisk mot något.

Ja", svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de
väntade på mitt svar. Jag tog ett djupt andetag och ropade:
"Tyngdkraften".

Genom deras skratt sa jag till dem: "Jag väljer att leva. Operera mig
som om jag var levande, inte död".

Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av
sin fantastiska inställning.

Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut.

Inställningen är, trots allt, allt.

Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina
bekymmer.


Var dag har nog av sin egen plåga". Matteus 6:34

Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår.

Nu har du två valmöjligheter:

1. Radera detta

2. Vidarebefordra det till människor som du bryr dig om.

Jag hoppas att du väljer alternativ 2. Det gjorde jag.

Subject: När det känns för j-ligt, tänk så här ....


Jag är tacksam ....

 ...... för
tonåringen som gnäller för att han måste diska för då är han hemma och
inte ute på gatorna.

 ....för
skatterna jag betalar för det betyder att jag har ett jobb.

 ... för
att jag måste städa efter en fest för det betyder att jag har vänner.

 ....för
att kläderna är lite trånga för det betyder att jag har mat på bordet.

 ... för att
gräsmattan behöver klippas , fönster tvättas och hängrännor som måste
rensas, jag har ett eget hem.

 ...för
skuggan som bevakar mitt arbete, det betyder att jag är ute i solen.

 ... för alla
klagomål på politiker för det betyder att vi har fri yttranderätt.

 ... för att
parkeringsplatsen är längst bort för det betyder att jag har råd att ha
bil.

 ... för
min höga elräkning, den betyder att jag har det varmt.

 ... för
kvinnan i bänken bakom mig i kyrkan som sjunger falskt för det betyder
att jag kan höra.

 ... för
tvätthögen på bordet för det betyder att jag har kläder att ta på mig.

 ... för trötthet
och värkande muskler i slutet av dagen - jag har kunnat arbeta hårt.

 ... för
väckarklockan som ringer på morgonen, jag lever.

 ... och
sist men inte minst för att jag får många mail, för det betyder att
någon tänker på mig.


Träffen

Väntas tider på svar på mail som hat skickat och det finns inget som väntas tider.

Det mail man väntar på är ifrån "spöket" det ska bli intressant om hon svarar, alla undrar vem "spöket" är men det låter jag inte nämna här, Men i mitt gamla boggande så handlar det lite om henne så läs där.

Jag måste bara berätta att man stötte på henne igen hon som man mött två gånger innan denna vecka och nu så tog man steget fram för att inleda ett samtal med henne och man inleder med att säga vilket vackert väder vi har idag, hon bara ler och svara ja nästan så man vill ta en tur till stranden, jag ska med säga att det öste ner när vi sa detta.

Men det funkade att inleda samtalet så och man behöver inte börja med att säga hej .

Ja man ska ju inte göra som alla andra när man är på jakt efter det alla vill ha.

Imorgon är det dags att höja volymen på radio på morgon för då spelas fredags låten igen. 

image22

Regnet faller utan för mitt fönster och för varje droppe som faller är som en tår på min kind.
olyckliga tårar som rinner ner på min kind, olyckliga dom är för jag önskar att du vore här.
men nu är du inte här utan någon annanstans, som solen kommer efter regn så kanske du hittar hit igen..


Dagismöte


Jag kan inte låta bli men det är intressant när man får svar på mail eller sms.

Man kan ju inte låta bli att fundera lite på hur det kommer sig att man få svar efter en lång tid tystnad, men man kan ju alltid låta tanken få leka.


Dagen som idag var rätt blöt om man ska säga att det var inte så om det inte hade regnat så mycket som det gjorde.

Man såg nog ut som en blött katt när man kom in till kunderna men man ska ju int gnälla det var ju en bra dag i alla fall.

Sen klockan 18:00 dags för föräldrar mötet på grabbens dagis.

Och där blev man upplyst om en test eller undersökning om barnshälsa och fetma rätt intressant.

Men kan ju inte låta bli oh yppa att en av mammorna var rätt het vill inte avslöja mer.
"Sen ska man på konsert  den 17 /11 kl  19:30
I Stockholm
och se MEAT LOAF"

image21


"Kolla in hans videos "


Dejtdoktor

Nu vet jag att det funkar med det jag tänker och det är kul att se att det ger resultat med.

Då är ju frågan vad det är jag menar jo att som idag provade jag att le till alla kvinnor som man mötte för att se hur många leenden man fick tillbaks oh blickar.

Och nästa varje kvinna log oh gav blick tillbacka oh det betyder att man ska ha ett leende på läpparna mot den person man möter, Det är helt klart värt att testa.

Sen för övrigt idag så har man jobbat med att säkra upp Göteborg.

Och hjälp en vän med hennes dator som bråkat plus att vi pratade minnen efter som vi har snart varit vänner i 10 år, vad tiden går snabbt.

Sen har man fått nästan ett nytt jobb oh det är att vara expert när det kommer till att dejta och var som ett bollplank för idéer, man är lite som Will Smith i filmen Hitch.


Och  tips man har get har get resultat ,bland annat att få en att våga mer och att sen tag steget att fråga ,ja man har kunskapen men var man har fått den ifrån vet jag inte.


Fick ett mail igår ifrån "Spöket" ett mail som är ett så kallat mail som man ska skicka vidare till alla man känner.

Men det var inte det ja funderade på utan hur kommer det sig att man mailar någon efter en sådan lång tid av tystnad?


image20"Möt Alex Hitchens (Will Smith) - New Yorks bästa "dejtdoktor"! Kärlek är vad han kan bäst och han garanterar att drömtjejen blir din efter bara tre dejter."


Eller


"Möt Jocke Hitchens  - Göteborgs bästa "dejtdoktor"! Kärlek är vad han kan bäst och han garanterar att drömtjejen blir din efter bara tre dejter."


En dag i Onsala

En dag i Onsala

För dom som inte vet var det ligger så ligger det i kungsbacka ett par mil utanför Göteborg

Var där hela dagen där med min son och vi besöket min syster och hennes familj.

Det var mycket bus med deras hund asta men det blåste som tusan bara så det blev att vara inne.

Efter ett tag så blev det mat och det dukades upp och det blev tacos och det är ju så gott.

Tänk att den blandningen av allt grönsaker, köttfärs, såser, ost, m.m sen lägga allt i ett bröd oh innan jag hinner ta första tuggan så faller ju nästan allt ut på tallriken.

Men det är därför det kanske kallas för just plockmat.

Jag tog lite nya bilder på syrrans helt klart goa hund, kommer att lägga upp snart här.

Nää nu är kl 00:13 dags sluta skriva...mer om en dag i onsala kommer.


Äntligen FREDAG..

Ja nu är det fredag igen... 

FREDAGSLÅTEN spelas på 107,3 man blir så laddad av den låten "

det är helt otrolgt vad det rullar på oh man kan ju säga att denna fredag var lång Varför kan man fråga sig?
Jo man var på frukost möte som började 06:45  så det var bara att sätta klockan.
men jag ska inte klaga för när man sätter sig vid bordet så sitter en kvinna som var så snygg och själv klart så pratade man med henne och det slutade med att man fick hennes vistkort och jag var snabb att fråga om en lunch , och hon sa ring mig i veckan.
så åter igen det lönar sig att ställa frågan om man inte gör det då missar man tillfället.
image18

"Denna lapp skulle man haft sist jag var ut i Göteborgs natten"

Ögonkastet !

Idag såg jag henne igen och det var samma ögonkontakt som första gången jag såg henne.

Vad kan detta betyda?

Kan ett ögonkast ändra på allt eller är det bara en känsla som väcker hopp att det ligger kärlek i luften, oavsett vad et är så gör denna blick så mycket för känslan.

Sen vad är det med tjejer som går i mys byxor oh lite halv slapp och lite för stor tröja som gör dom så sexiga oh farliga så man inte får ut ett ord, det är då urmänniskan i en vaknar till liv och man kan först lite hur det var på den tiden.

Hittade man en kvinna som man gillade oh fann aktrativ så var det bara att klubba ner henne oh ta henne till grottan., "OBS NU SKA MAN INTE KLUBBA NER FOLK"


Men idag så är det helt annorlunda nu sitter man framför en data skärm inloggade på date sida och läser om personen och skickar iväg ett meddelande på vinst eller förlust men innan så har man kollat in alla hennes bilder om det ser bra ut med andra ord så bedömer man henne redan innan man vet vem det är.

Man kan ju nästa ha lika stor chans att hitta någon där som man går på Ica Maxi oh står i kön och väntar på sin tur.

Och åter igen så handlar det om blick man får och sen gäller det att våga ställa frågan vad har man att förlora om man tänker efter, man har allt att vinna och man ska inte ge upp efter ett nej eller om man får svaret att sorry jag har redan en pojkvän.

Man får tänka lite att ju fler man frågar ju större är ju chansen att man får ett ja.image17

" Hmm hennes blick "

Ps. Kölappar finns :)

Jakten på klippan,

Vad dagarna går snabbt må man säga redan onsdag oh torsdag väntar.

Idag har varit en dag som har gott i fart och nya miljöer som man inte har varit i.

Det är det som gör detta jobb till det utmanade jobb som man får verkligen tänka och samtidigt hjälpa sen att man tjänar pengar på det är bara plus.


Hm  tänk vad en blick kan göra  jag möter en person oh får den där blicken oh hon ler  tillbaka , då blir man lik som glad och bara det där sekunderna blickarna möt så känns det som en evighet,det hände idag .

Hon var så att man tappade andan och ville bara oh hoppandes att man ska möte henne igen,kanse imorgon


Sen om dendär klippan den är en hemlig plats som ja vet om oh har man tur så får man följa med dit, sitta där oh dricka varm choklad och se ut över havet oh bara njuta av tiden.

image16

"En liten smyg titt på klippan "

Äntligen Måndag "YES"

Äntligen måndag igen.

Dagen börjar med ös regn oh man kom för sent till morgonmötet.

sen ska man ut oh jobba när det öser ner oh var så glad oh tänka att det slutar nog snart.

Men inte då himlens portar öppnades oh det nästan haglade en kort stund med.

Men ska inte klaga man lyckades att trygga ett företag igen här i stan så nu får konkurrenterna se upp.

Nää idag blir det inte mycket skrivet här...men det är en ny dag väntar.
oh hoppas att det blir sol men det visar sig när man vaknar.
sen tänk va bra det är med MSN förklara mer nästa gång." Gör det du vill göra idag och skjut inte upp något som du vill göra"


3 veckor kvar till ny månad.

Lördag kväll och Sverige spelar på tv men det är inte allt som har spelats idag,

Har varit lite coach för min kollegas innebandylag som har spelat ett par grymma matcher som dom nästan vann, men en av dom vann dom och deras sista var spännande i början men det andra laget hade flera man att byta med mot det lag som man vara lite coach men dom grabbarna som vara i laget gjorde en kanon matcher likt att dom kämpade på in i det sista, det var lite "HOKA Hi" på killarna.


Jag hade med mig min systerson och efter matchen åkte vi hem till min syster och där blev det god mat och mycket bus med deras hund "ASTA"

Som är en 13 veckor eurasier och den hunden har en hälig personlighet, så full av bus och glädje som den hund har får man leta efter man blir glad att bara se den lilla hunden som ser ut som en kram go nalle.
image15


Sen kom man på att tänka att om en månad så ligger man på en båt i Medelhavets varma vatten och bara njuter av det goa.. hmmm  kanske med en kall öl i handen och bara blicka ut över vågorna.


image13


Sen om naket hångel är att vara otrogen så är det, naken hångel är att prova gräset på andra sidan.

För i nästan alla lägen så leder hångel till sex och ska man ha naken hångel med någon så ha det med den person som du är lyckligt kär i för då blir det bäst.

Att var otrogen i mina ögon är dödssynd som jag aldrig skulle förlåta oavsett vem man är tillsammans med för en gång är ingen gång.


Men en ska är säker oh det att jakten går vidare på det alla söker, vad är det vi alla söker i livet ?

Ps. Var den klippa ligger kommer..:)


Lite som en triss lott

Onsdag redan och man hinner inte med det går så fort fram men det är ju bra på ett sätt oh det är för att lönings dagen kommer snart igen.

Sen är det lite som triss reklamen i livet har jag märkt "plötsligt så händer det "

För när man minst tror att det ska hända så händer det och det är det som är så gott när det händer.

Hade ett roligt samtal idag men den vän om vad gränsen går för att vara otrogen i mot sin partner.

Är man otrogen om man naken hånglar eller är man inte det ?

Vi pratade om detta men vi kom fram till att det var svårt att bestämma vad som var rätt på den frågan.

Är naken hångel som att ha sex eller är det som ett vanligt hångel med kläder på, hm det är inte lätt.

Så vi kom fram till att vi får forska i detta och när jag vet vad som är rätt så kommer svaret att finnas här.


Sen ett inflikning om hösten.


Ja det är gott att sitta på en kippa och blicka ut över havet även om det blåser lite kalt, sitta där oh smutta på varm choklad men sällskap och sitta nära någon.


"Alla behöver närhet och alla behöver tid för sig själv för att kunna njuta av det man har i sitt liv"


4 dagar till helg...

Dags att snegla på klockan igen och ser att denna måndag är redan över, det kändes som den hade just börjat.

Men denna dag var bra bättre än jag hade räknat med, möte på morgon som vanligt sen ut i Göteborgs trafik.

Gör det man ska göra i jobbet oh man vet vad man kan och det fungerar så får man en sådan go känsla.

Ja men nu är ju hösten här och alla klagar på det varför?

Det finns ju många fördelar med hösten.

 

Mys faktor är högre sen alla färger som kommer fram och det är rätt nice att gå på en höst promenad med någon hand i hand sen hem oh mysa i soffan med varm choklad Hmmmmm.

näst gång man skriver så kommer man att ha en ny länk på sidan.. 

image10

Men det är bara 4 dagar kvar till helgen.

PS
Höst promenad någon?

Yes helg igen...

På började detta igår
23:40 Fredag kväll 20 min kvar av denna  fredag och det känns skönt att helgen är lite närmare och att denna vecka är klar.
Vist man kunde varait ute på korgen men det blev inte så....det är skönt att vara hemma och bra vara det är en konst att kunna det me..
Kom och tänka på hur lätt man bedömmer en person som inte har mött innan kanse bara sätt på bild så dra man en slutsats om den personern , jag tror att man missar många goa oh likt härliga personer efter som man har dömt dom innan man har lärt att känna dom.

Ta krogen det är inte bilder men man dömmer oh väljer efter sina egna önskemål man har likt dom krav man har på den andra personen som man inte har sagt hej till än...konstigt att det ska vara så.
sen när man väl har sagt hej och tagit sig mod till att gå fram till den utvalde eller så backar man och blir till is, Det är sant som dom säger att "Blyga pojkar inte får kyssa vackra flickor"  tur att jag inte är blyg...:)

sen står man ju där framför och försöker prata oh musikens höga ljud  gör det svårt att höra vad den andre säger men det finnes en fördel i allt detta och de är att man kommer nära varandra oh det är ju det som är målet och tanken man hade innan man gick fram oh sa hejsan.

image9
Ibland så är alla lite som Alfons Åberg " ska bara "
men vad är det som man ska bara göra jo det är att njuta av det man får


 


RSS 2.0