Ögonkastet !

Idag såg jag henne igen och det var samma ögonkontakt som första gången jag såg henne.

Vad kan detta betyda?

Kan ett ögonkast ändra på allt eller är det bara en känsla som väcker hopp att det ligger kärlek i luften, oavsett vad et är så gör denna blick så mycket för känslan.

Sen vad är det med tjejer som går i mys byxor oh lite halv slapp och lite för stor tröja som gör dom så sexiga oh farliga så man inte får ut ett ord, det är då urmänniskan i en vaknar till liv och man kan först lite hur det var på den tiden.

Hittade man en kvinna som man gillade oh fann aktrativ så var det bara att klubba ner henne oh ta henne till grottan., "OBS NU SKA MAN INTE KLUBBA NER FOLK"


Men idag så är det helt annorlunda nu sitter man framför en data skärm inloggade på date sida och läser om personen och skickar iväg ett meddelande på vinst eller förlust men innan så har man kollat in alla hennes bilder om det ser bra ut med andra ord så bedömer man henne redan innan man vet vem det är.

Man kan ju nästa ha lika stor chans att hitta någon där som man går på Ica Maxi oh står i kön och väntar på sin tur.

Och åter igen så handlar det om blick man får och sen gäller det att våga ställa frågan vad har man att förlora om man tänker efter, man har allt att vinna och man ska inte ge upp efter ett nej eller om man får svaret att sorry jag har redan en pojkvän.

Man får tänka lite att ju fler man frågar ju större är ju chansen att man får ett ja.



image17

" Hmm hennes blick "

Ps. Kölappar finns :)

Kommentarer
Postat av: Zirie

jag fick nr 13

2007-09-13 @ 22:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0