Som vågor på vatten!

Hmm lite kul rubrik men det är ju sant som det står ,för kastar man en sten i en sjö så blir det ju ringar på vatten, förutom on det är totalt storm eller mörkt för då ser man inte ringarna,

Sitter och lyssnar på Linda Bengtzing och man sjunger med som det vore allsång "stackars mina grannar" men om jag själv får säga så skulle man söka till IDOL 2009.
men så skulle det vara synd för man skulle ju vinna hela alltet sen bli kallad för IDOL Jocke oh hur kul är det på en skala ifrån 0 till 100 ?
Måste berätta om SID "Katt" för det är en riktigt cool katt de för hon har ca 80 kvm ätt röra sig på samt hon har det bästa mat en katt kan få så det går ingen nöd på den jamaren.
nu dessa dagar så har hon legat ute på balkongen och bara latatat sig men när jag kommer hem så är det rally så mattor och blommor snurrar samt att man håller andan att hon inte ska missa en dörr öppning men hon är ju katt, hon har full kontroll på var ända rörelse och man kan beundra hennes grymhet att klara av det, men åter igen hon är ju en katt.
Läste nu att brorsan har skaffat en jammare med ,kul många katter nu inom familjen.

Läser med att bror min tycker att det är trist när människor som egentligen har samma mål inte pratar ,men man kan ju säga att alla kanske inte har samma mål ,varje människa har ju sitt mål att nå sen att man "slänger ord " hit oh dit är ju ingen lösning men som dom sa på Grannfejden idag att det flesta problem löser sig med att prata och tame tusan så har ju han rätt. sen ska man kunna gå vidare och se vad nästa dag kan ge eller så får man hade som man har det och inte vill ändra på det till det bättre ,men som sagt vad alla har ju sin egen vilja samt sina mål så det är ju helt klart upp till var och en att ta steget.
det är lite som inom sport att man måste anfalla för att vinna och inte bara försvara för då blir det en "jävla tråkig match "
så man kan ju säga att varje dag är som en match vissa dagar så förlorar man men vissa man vinner

Ja det blev många rader idag men nu ska man slappa i soffan med en tött katt....

"Du är vad dina tankar gör dig till,Tänker du positva tankar ,lyckas du."
"Tänker du negativt förstör du snart alla dina möjligheter att lyckas."

Ps imorgon berättar jag om Bertil oh han kompisar....




Man lever ....

Min tystnad har varit som ett eko i en grott som inte ser dagen ljus,hmm nä så illa är det inte men när man jobbar nästan hela dygnet och går på hög var så är det lätt att saker tar stryk men det får man ta om man ska ligga på topp samt komma någon stans .
så vart är det jag vill komma jo det är ju framåt i livet och kunna utveckals som person så jag som idag har tagit ett kliv framåt och tänkt lite och det roliga i det hela är att jag vet att jag tänker rätt samt sliter varje dag för att det ska bli bättre i mitt liv.
sen nu är det mest tjat om vad man ska göra på sin semester och som jag svara alla det är att man ska bara njuta av friden och kanse tystnaden swen stressa av.
men jag är ju inte en som stressar så vad ska jag göra på min semester ??????
och sen har jag märkt att man har vänner som finns där i alla väder och det är jag glad för för vad skulle man vara utan alla dessa goa vänner som finns i min närvaro.
men men ska inte skriva mer idag men kanse imorgon så finns det nya spännade rader att läsa i min blogg...

 


"Texten är grym hon är inte fel så hur svårt kan de va"

RSS 2.0