Dax igen...

Ja då sitter jag bakom skärmen igen och ska skriva av sig som det heter,men vad ska man skriva jo idag ska jag ta upp hur det kommer sig varför folk inte kan köra bil och jag vet inte svaret på den frågan men varje dag så smäller folk man kör in i varandra varför.

Kan det vara så att man inte håller ett visst avstånd till den som ligger framför eller ser man något snyggt på sidan av vägen eller i bilen man passerar och då trampar man ner gasen liter mer och vips så sitter man fast i häcken på den som ligger framför.

Tänk vad det tar tid att reda upp och inte tala om med försäkringsbolaget när man kanske förklarar att man blev bländad av en snygging som passerade eller att man tappade mobilen på foten och då gasade till. Jag vet inte vad jag ska säga men det skulle vara rätt kul att höra att bort förklaringar av alla.

Ja höll på att glömma det roliga som jag skulle berätta och det är det nya spel konsolen Will som nu finns i hemmet, det är så grymt kul man kan ju inte sluta spela det, man har fastnat med att spela sport spel, och inte vill jag tänka vad grannarna tänker när man står och viftar i luften som man jagar mygg.

Sen ja börjat spela så har man fått lite bättre fysik eller jag får ju ja tro det i alla fall.


Det har varit en bra start på denna vecka med på jobbet och man är i form för att nå sina mål.

Sen saknar ja en sak här i GBG i och det är Semlor med bladad grädde och inte någon klump.

Vet någon var finns de att köpa så hör av er.

Jag vet att det finns i Södertälje får be familjen att skicka ner ett gäng...
"Wii Sport ....sååååå kul"

Första raden på 08

Ja då var 2007 över och redan ett par dagar har gått på det nya året.

Och då var det dags att blicka tillbaka en bit för man vill ju inte vara sentimental och så, för jag vill se framåt och inte tillbaka men jag tar med mig det bästa ifrån år 2007 och jag kan göra listan både lång eller väldigt kort det är helt upp till mig hur mycket jag vill avslöja men alla som känner mig vet att man är som en bok lätt läst men har vissa sidor som är lite svåra men det är så med alla böcker.

Så vad det med det förra året då jo man fick fast jobb sen träffade man nya vänner sen en del nya kvinnor var en som är med in i det nya året.

Plus att man börja jobb extra på Statoil och på så sett kan jag tjäna pengar och få ordning på saker samt inte behöva tänka på varje liten krona så man hoppas att man har lite tur nu på onsdag på lotto 110 miljoner i potten men att vinna så mycket skulle kanske inte göra en lyckligare för det viktigaste är att jag mår bra samt att grabben får vara frisk och må bra och man kan ju säga att det blir rätt lättare med 110 miljoner på kontot.

Men vad ska man köpa eller skulle man tro när svenska spel ringer och berättar man skulle tro att det var ett skämt men det kan ju hända men om det skulle hända så lovar jag att hålla det hemligt så länge det går.    

Jag man ska gör sätta mål detta år med och det är att bli en bättre säljare samt att återta kontakter med vänner som man inte har hört av på ett tag, jag får ta steget hm att tag stega det ska man göra men som jag har märkt så står man i kö tame tusan var man ska göra och jag undrar hur många som har stress symtom tack vara allt detta jagande som alla gör. Jag vet hur det var bara att jobba på julafton hur stressen bara lyste i alla ögon.. varför ska man stressa ?

Jag vet med att jag har varit dålig på att skriva men det är mycket jobb just nu men jag vet att jag har trogna läsare som väntar på det man skriver, så jag vill säga tack  för att ni läser.


Hmm ska skriva imorgon med och då om en rolig grej...


PS Nu går det att köpa SEMLOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
" Tänk vad katter kan göra för att man ska vakna"

RSS 2.0