En epok har gått i graven..

Kungen av pop finns inte längre eller gör han det,om man tänker efter så är det nästa lika som när Elvis gick ur tiden det finns folk som har sett han och det kan ju stämma,
För är man så känd och jagad av alla så kan det bästa vara att bara försvinna och sen har man i scen satt sin egna död,så vad tjänar då Elvis eller Jackson att göra detta jo för om man inte finns i livet längre så köper folk skivor och besöker idolens hemstad,pengarna som kommer in lever man gott på och det finns ju ställen på denna planet som man kan var ifred.
men men detta är bara vad jag tror men jag kan ju ha fel om allt detta.

Ja bara tänker på om han inte är avliden utan lever så nästa gång man är på ICA så tycker man att den man liknar Mr Jackson...Hur skulle du känna?
så ett par avslutande ord är att kungen av pop kommer att vara saknad av många även av mig.


Det är över nu!!

Låter lite hårt men det är sant midsommar är förbi och nu blickar man fram imot juletider,men det är ett tag kvar.
varför firar vi midsommar det ända man gör eller rätt många gör det är att supa och uppföra sig illa och sen all den stress som man har innan dennan dag,
men jag kan inte fatta alla som handlar på sig så mycket sen får man kasta nästan allt min fråga lärsig folk alldrig eller,
sen ska vi inte glömma jakten på färsk potatisen det är ju som det vore det sista man ska äta.

Jag såg de billigaste potatisen det var lidel men då var du tvungen att handla för över 300 kr så vem är det som vinner på detta,det är inte jag iallafall utan det stället som man köper potatisen för man köper mer än man behöver.
Ja kan ha fel om allt detta men jag kommer maila till systembolaget att nästa år reda att det kan sälja både sillen och dillen oh inte minst potatisen  för snapsen och ölen finns ju redan där,Oh på detta vis spar man mer tid så man inte behöver stressa.

Nog om detta nu är det semmester tider och då stiger bensinpriset upp och man ska vila upp sig men gör man det nix det gör man inte.

Dagens ord, "Spara lite för du vet inte när du behöver det"

Sen kommer jag inte att blogga lika mycke för det är semester tider och sen är man ju småbarnspappa. 

Skolavslutning idag !

Idag var det dax för min 6 åriga son att gå ut förskolan och ut i sommarlov,men vilken start det blev det var regn och blåste kallt men det ska ju vara sådant väder när man går ut.
men det kan oxå bero på att man fick möta sitt Ex igen och det var som det var en kall dag på ett varmt ställe som inte är värt att nämna här.
men det är lika kul varje gång man möter henne och ser hur hur håller på man får sig ett gott skratt.
Åter till avslutningen som jag tycker kunde ha varit bättre planerat men jag ska inte kräva så mycket av en skola och det kan alltid bli bättre nästa gång.
Jag kan säga att det var lite udda att äta glass och jordgubbar kl 09:00 men det var en god frukost sen fick man höra skönsjungade barn som ville gå ut på sitt sommarlov.
Ja man minns sina egna sommar lov  och hur kul det va och hur skönt att skolan var över men nu ser man fram imot semmester och efter det så orkar många inte jobba.
Eu valet är över och nu efteråt så ska jag göra ett eget parti som vill komma ner till Eu högborg och det är mest för att tjäna pengar och sitta och lämmna några förslag.varför kommer alla fråga ,jo det är enkelt man får ca 80 000 kr plus omkostadsersättning på ca 90 000 kr. så det säger ju allt.
så nästa val då kommer Cooldaddys partiet finns och partiet kärnfråga kommer att bli höjda barnbidrag och bättre mat till barn som går på dagis och skola.

Ses snart...dagens ord  " alla kan bara om man vill "

Snart Måndag..

20:28 visar tiden på text tv,och det vilde kocken ör på gång igen på kanal 5 det finns inget att se på tv det märks att det är sommar.
Ja det är sista veckan för alla skolbarn och sen ska det ut på ett långt sommarlov, vad kommer du göra på sommaren ?
sen har man lite att stå nu innan Rasmus ska döpas,det är rätt mycke att tänka på det är mat och dryck och vad det ska vara till kaffet.
men varför skuller jag stressa eller jaga upp mig inför detta

http://www.sr.se/cgi-bin/goteborg/program/amnessida.asp?programid=3298&grupp=5825

kolla in länken ovan...

Nya dagar!

Dax igen för att skriva av sig eller kan man utrycka mig så, Jo för det kan jag för ja får blogga om det jag vill och det man känner för tills man lägger näsan i vädret.

Men det lär nog dröja innan man lägger näsan i vädret men man kan ju inte vara säker, jag vet att man lever för det man har och sin familj och inte minst alla drömmar som finns,
nog om detta man vill inte deppa eller så när nu det håller på att vända för än,kanse man börjar på nytt jobb och livet börjar bli lite enklare,men om jag tänker efter så är mitt liv inte så dumt och du kommer du som löser detta undra.
låter.

Mer kommer för nu vill jag ha en kaffe och bulle..ses snart.

RSS 2.0