Party och nu är de lördag...


Planetens mörka timme ikväll!!

Ikväll kl 20:30 och en hel timme fram så ska det var släckt i nästan varje liten stuga och stad för att rädda detta klot,men min fråga är kommer ja att släcka och vad händer med de som är rädda för mörker hur ska de klara sig denna mörka timme,ja ja men man får se det ljusa i mörkret och det är att man sparar ström och då kan man nte använda tv eller dator och eller laga mat på spisen eller micron,ja man tjänar in en slant på att släcka ner men ja tror att en timme inte gör så mycke på min elräkning.
men ja tänker mer på alla goda effekter detta kommer att ha och det är att man kommer närmare varandra och man kan prata i ett ljus sken och vem vet det lär nogbli till en och annan ny medborgare under denna mörka timme.
vem vet kanse man blir farbror eller får en kusin men allt detta får man svar om ca nio månader.
sen kom ja på att man kan ju ha släckt mer en timme det är ju så enkelt att trycka på knappen och få det släckt tills man kommer på att tända igen.
Ja så att det var två veckor sen man bloggade och det kan jag erkänna att det är lite för lång tid men men den som v'äntar på det goda kan vänta ett tag eller vad säger du ?
oh höll på att glömma att tänk vad det kan ta fart  när jag skriver och vissa känner sig träffade av de man skriver om men
jag är glad att jag har fått tillbaka den goda kontakten men min vän som jag trodde var död,så TACK.
ord är ett vapen kan man jag säga och allt handlar om hur man tolkar saker och det jag skriver men varje ord står jag bakom för om inte jag gjorde det så är jag falsk sammt att jag inte vågar backa upp det som man bloggar om.

ja man kan skriva om allt man kan påverka men det gäller att hålla sig fakta  och när man inte har det så får man gå till källan för att få svar.
sen kan jag avslöja att min familj det vill säga Jag och min son och min flickvän ska bli större för om tag så kommer det en ny liten parvel till våran familj,men jag har en familj till och det är min grund familj  det vill säga min Far och Mor och mina två syskon och dom har sina egna familjer. men man ska inte glömma var allt började för om inte Far och mor hade släckt lampan för många år sen så hade ingen av oss funnis idag det är värt att tänka på.
sen kanse jag går händelserna i för väg men en dag är de min tur att blir Farfar eller Morfar men det är många år kvar ännu,men när jag blir det så kommer jag minnas hur mina barn hade med sina Mor och Farföräldar.

Så glöm inte var allt började för varje saga har ett slut gott eller inte så har den ett slut och nu är denna bloggs stund
över.


Glöm inte att tända efter 21:30

Kvalserien har börjat!!!

Nu är det dax för mitt lag att komma upp tillbaka i hockyns fina rum där de hör hemma,så kolla in TV4Sport ikväll.
nu har man fattat den nya trend som har skapat och det är att prata med varandra är inte inne utan nu ska man maila till alla om allt  för att ringa är ute eller ringa på en dörr som man gjorde för men men det går ju framåt.
framåt var ordet med ska man inte kunna prata med varandra som folk och lösa problem eller missförstånd som har uppstått.hmmm kanse ska lägga ner detta med att hålla kontakt på vanligt vis med sina när och kära och vänner man kan ju bara skicka ett mail då och då för att kolla av läget sen kan man svara när man känner för det,sen kom jag på att man spar in en del pengar på att göra på detta vis.
man slipper kosnader på telefonsamtal sen slipper man ju ladda mobilen sen kan man säga upp det fasta telet med,oj oj vad pengar ja kommer att tjäna.men om jag är ärlig så vinner jag inget på detta utan förlorar mer om jag skulle följa mitt egna förslag.
men men en vis person sa att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.Näää nu ska jag sluta blogga och istället kolla på sporten sen maila de som vill.
så lyssna på denna roliga låt för imorgon så dra ett jippo igång.

Hur löser man ett missförstånd ?

Ja det var ett tag sen man satt och skrev i sin blogg så nu är tiden inne.
så hur löser man ett missförstånd imellan två parter det kan vara på jobbet eller privat eller i kassakön på Coop fourm,
ett missförstånd upp kommer när man inte ser sig för eller lyssnar på rätt person ifråga för oftas så är det som när fiskaren berättar om sin fångst och sen berättar nästa person samma sak men då lägger lite mer för att göra berättelsen mer intressant,så då uppstår det ett missförstånd för frågar man fiskaren så var det inte åtta meter höga vågor och fisken var inte så stor som den andra person berättade fär den tredje.så det är så lätt att ett missförstånd uppstår samt att man tolkar fel om man inte går till källan av informationen och det slutar oftas att man blir arg eller det blir en konflikt som är onödig.men det finns alltid ën lösning på ett missförstånd och det är rätt enkelt det handlar om att prata och lyssna och då kan man lösa ett missförstånd.
Bra låt är detta och snart ska man skriva igen och ge lite tips på hur man undviker ett missförstånd.

RSS 2.0