Halv tid och Mors Dag!

Ja nu är det den 31/5 och morgon så är det en helt ny månad som kommer med midsommar och skolavslutningar.
imorgon är det 10 dagar kvar innan en av mina barn tar steget ut i sommar och avslutar sin tid i förskolan och han sätter kurs imot att i höst börja i ettan,"spännade" och det är då  ja inser att man börjar bli gammal men det är tur att man är ung i sinnet.

Ja idag är det alla mammors dag men vad ska man ge sin mamma för hon har ju en snäll son och det är lite långt för att komma med en tårta eller liten blomma, Ja vad ska man hitta på jo det var inte svårt när jag såg det som hon kommer att få på posten kommade vecka,
i mitt förra inlägg så var det nog det kortaste denna blogg har haft men men det ska ju finns med.
Jag undar hur många som inte kom ihåg denna dag kan det var mer 75 på 100 eller är det fler men jag vet att det köptes en massa blommer idag när jag var på torget.
Ja ja nog om denna dag för man kan ju komma ihåg sin mor alla andra dagar me på ett år,
det gäller alla dessa dagar som finns som fars dag alla hjärtansdag varför ska man visa vad man känner på en dag det finns ju 364 dagar till.

nä nu är det dax att ta hand om familjen ses snart igen.

Ha en trevlig mors dag...Alla mammor  och du med mamma.

Mera kommer...

Mmmmmmmmmmmm  är hott oh gott..

22:01...

Det vad klockan står på nu när jag sätter mig framför denna dator för att blogga,jag har nog tänkt på vad jag ska skriva och det slog mig att det finns ju alltid något att sklriva om,nästan som man tänker när man möter sin granne eller någon annan.
Ja man kan ju prata om vad som helst om man tänker efter det börjar med vad gör du nu eller så kommer man in på vädret om inte man har redan tagit upp det så kommer den goa frågan hur mås det,och man kan ge sig fan på att man får ett svar såm kan vara i still med "Jo tack det är bra " men är det sanningen som den jag pratar med säger ofta är det så att man inte vill berätta hur det är me än ,
för jag kan inte komma och säga näää det för jävla dåligt  och sen dra man på av bara tusan,vad händer jo den man pratar med kommer snabbt på en "ursäkt " för att komma iväg.
för vem vill prata med en person som bara beklagar sig och gnäller på de lilla minsta.

Jag kan tänka mig att av tio person så är det minst åtta som känner igen sig i detta.
men då är ju min fråga ska man inte var rättvis mot mig själv för det är bättre att ett lättat hjärta samt ett gott samvete och sen kunna sova gott om natten.
jag  vet var jag sitter i och hur det ser ut men det blir inte bättre om jag sätter på en stubbe och börjar gnälla över att fan det var ju myror i just den stubben jag satt mig på,sen är det igång för sen måste ju jag beklaga mig till nästa person  hur illa det var att sitta på denna stubbe,men innan jag gör det ska nog jag tänka till för vem sa att jag skulle sätta mig ner på en subbe med myror jo jag själv,oh ingen annan.
nog men detta för jag tänker på framtiden och det är ljus för jag har två söner som växer och är friska och mat på bordet så jag klagar inte.
men vill bara säga att det är inte lätt att vara småbarnspappa och nu vet jag var alla gråahår kommer ifrån,men jag ska inte klaga för min pappa hade ju tre småbarn och hur fixade han det,jag får ta och fråga han helt enkelt för prata ger ju svar.

Dagen ord : Var rädd om det du har för det kan försvinna snabbare än du tror,

22:21 avslut

Åter Kö !!!

Har redan bloggat om detta ämne man jag tar upp det igen.men jag blir tött på alla dessa person som tro de vinner tid med att pressas fram när det står eller ligger i kö på vägen,så när ska folk förstå att man inte vinner mer tid på att pressa när man är i kö.
Sen fattar jag inte alla som gillar att åka buss eller spårvagn som finns i denna stan,det tar ju en hel timme att ta sig till Mölndal oh sen får man gå dit man ska ,man det ljusa i detta är att man kan gå ner i vikt.
har man bil så har man det bra men om man tänker efter så kostar det me bil skatt drivmedel och allt som kommer omkring,så det bästa man tänka är att man kommer att få sitt i en kö när man har bil..
Ja ska inte gnälla för det är inte jag.
sen hur ska man ställa sig till lag i hocky när man läser att det sak dra ner när alla andra gör tvärt om men det är ju laget ifrån tokstan,var mer kan man säga.

så slut ord för idag "lev idag imrgon kan vara din sista"

ska försöka att blogga mer nu när man är imellan jobben,sen ska jag ha ett slut ord varje gång eller en rad.
oh snart ska man ut och driving rage oh slå lite boll...





Snart slutar skolan

Dagen D eller!!!

Idag var det dax för en folkfest av dess like,hela stan kokade av vilja och smärta och stress,jag var inte inne denna gång för pasade på att åka och shopa en hel bal toapapper,för jag fick låna brosan saab 95 Aero med en liten extra knapp som ner tryckt får andra bilar att nästan stå stilla,lite info om denna bil svart som natten med vinge och läderklädser,rätt nice.jag håll på att glömma den har sollucka som är coolt.
men jag kan säga att saab är inte riktigt min typ av bil även om dom gör rätt snygga bilar,ja är mer för volvo och nissan och inte minst en mustang som är en grym bil.
Jag undar hur många som idag inte fullgjorde varvet och hur många har redan anmält sig till nästa ?
som tur kan man få svar redan ikväll om man inteär för upptagen av det andra spektaklet.
det jag pratar om startar kl 21:00 ikväll där sverige ska bekänna färg och går allt rätt väg så är Globen redan bokad.
inte av mig utav av han björkman.
sen kan man inte undvika att säga att tiden går snabbare än man tror för nu redan är Rasmus 6 veckor och sen har Alexander tappat två tänder,när detta sker det är då man ser att man inte blir yngre och att tiden går fort.
Jag höll på att glömma igår fick man träffa kvinnan som har fångat min brors hjärta,det var trevligt och Rasmus la in en stöt på henne med än gång och det kan man säga att det är ett bra betyg på hans farbors nya kärlek.
sen ack inte glömma Alexanders go komentar "Skaffa fler tjejer så får du flera barn" som min bror fick.
Ja hoppas att vi ses snart igen alltid lika trevligt.

ska blogga imorgon me så titta in då...för nu ska jag slappa och ta en kallt glas mjölk.
men jag kan inte fårstå mitt lag SSK vad de håller på med.. läs imorgon...

3 Maj...13 dagar kvar!!

Idag är det om jag har räknat rätt 13 dagar kvar tills 53700 löpare ska ställa sig vid startlinjen i det berömda GÖTEBORGS VARVET på 21 Km ,jag undara hur många kommer att starta,jag vet att jag inte kommer att starta detta år men jag känner andra som tappert kommer ta sig runt denna bana på 21 km, så min fråga är för vem springar man för nummer ett är det för att jag ska kunna säga att jag har gjort det och vissa upp den lilla medaljen för alla sammt man kan tryspringer och trycka lite på alla andra som inte har gjort det,men kanse väntar.
eller springer jag på min egen självkänsla och hade detta varv som ett delmål i livet sen kanse man springer Stockholm Maraton.eller kan de vara så att man har slagit vad att göra det,men oavsätt så ska man göra det först och främst för sin egen skull,man ska inte falla för tycket eller böhöva tränna som en idiot för att bevisa något,ja kan ha fel men sammtigt rätt vem vet.

Äntligen har Rasmus nya och så efterlängtade vagn kommit men det fattas ett parasol så är den komplett.
kan bara säga att Rasmus är mer en nöjd att åka och sova i denna vagn.Jag kan inte helle sticka under stolen att den är sååååååååå snygg....måste ses och jag kan rekomendera den.jag ger den fem plus.

Ja kan inte låta bli men en dag hoppas jag att det står en sådan bil på parkeringen. Wroooom wrooooom...

  

RSS 2.0