Sommar blogg eller !!!

 

En vecka sen sist man skrev i denna och jag skulle bli bättre men rom byggdes inte på en dag.
satt och fundera på varför man inte blir bjuden på till vissa saker?
har man fel deo på eller fel after shav eller vad är det som gör det, för jag kan inte förstå varför men det kan ju vara att jag kommer ifrån "tokstan" det kan bero på det vem vet.

Ja ja det är inte mig det är fel på utan det är mer att det som inte bjuder in än vet inte vad det missar.
man ska tänka gott om sig själv men inte för mycket bara för då stiger det upp över huvudet.
Mental träning är mitt nya intresse och jag har sökt nu att bli mental tränare så vi får de om man kommer in.

Sen det är bara dagar kvar till midsommar och i år blir det med syrran med familj det ska bli trevligt och sitta på deras mega altan och klämma en eller två kalla öl, äta god mat och bara njuta av det goda och ljuva livet.kommer även att fira syrrans grabb som fyller år och det är då man tänker igen vad tiden går snabbt.
Jag tänker nog för mycket men det är jag,sen ser jag fram imot få utöva lite trädgårds och annat gott kroppsarbete i sommar.

Nu kom en av våra tre katter Selma upp och vill tala om att maten är slut så jag får sluta blogga och gå mot köket och fylla på mat.

Dagens ord.Lev livet som det vore din sista dag

Söndag idag!!!

Äntligen är det det söndag och en dag närmare nästa dag,Jag vet att många inte ser fram mot måndagar men man får tänka på att det är en dag närmare helgen.

Igår så byggde man "bo" för den nya bebis som kommer om ett par veckor och det blev bra,sängen är uppe och garderober fixade så han eller hon kan ha sina kläder.

Rasmus har redan provat att ligga i sitt syskonssäng och vad man kunde se så fick den godkänt av han,det säger allt.
Det roliga var när jag monterade ihop dessa IKEA garderober så hjälpte Ramus till,Han hade sin lilla hammare och stog och banka och han kollade på skruvar och träpluggar att allt satt,det var kul att se hur liten har blivit stor.
När Rasmus skulle komma så fick jag hjälpa av Alexander med att fixa ihop sakerna,det är kul att se han man har två händiga grabbar oh jag hoppas att det håller isäg men det vet man ju alldrig.
Ja om ett par veckor så blir jag tre barns pappa och farbror det är spännade och se hur det kommer att bli.
tänk att jag ska bli farbror jag är redan morbror hmm är det så att man börjar bli gammal eller är det så att alla andra börja komma underfund med saker och ting.
Jag har snart varit morbor i 12 år och det känns så bra att vara det oh som sagt va är jag med farbror om ett par veckor.

Så det bästa är att vara och Farbror och morbror är att jag ska sträva efter att vara en bra förebild för min syster oh brors barn,för jag vet att det är det är för mina grabbar.
Ja tänk att det är bara veckor kvar och vi får se vad det blir kanse en kille eller en tjej..hmm om det inte blir en tjej så kanse vi prövar igen.

Dagens ord: Stressa mindre och njut mera.



Det går bra nu......

Ja den rubriken säger allt eller inget men jag vet att det går bra och allt flyter på alla plan nu så med andra ord så lever livet.
Sommar och sol står för dörren och allt kul som händer den närmaste tiden,ny tillskott i familjen och bebisdoft och jag är het på arbetsmarknaden kan det bli bättre eller kan det.

Mitt motto är att allt kan bli bättre och mitt mål är att lyckas med det ja lägger min tid på samt att jag ska vara den bästa pappan för min barn och inte minst den bästa man för min fru.

Det ut som att man kommer att gå utbilning i höst och har kollat vad jag kommer att ligga i lön efter utblinden så är det rätt bra,Merparten tjänar 40 000-71 000 kr som är utbildad Key account manager och det är ju mer än bra.

Tänk vad man kan göra med den lönen , jisses en sak är att man blir skuld fri rätt snabbt. :)
vad gör en Key account managers jo den jobbar  mot företagets viktigaste kunder.
lite mer info

Kollar även på hus och det är lika kul varje gång ,jag vill ha ett hus med bra tomt så jag kan få ut mina trädgårds ider och alla andra goa plander man har,för man är en driven person med passion som vill vågar tänka utanför "boxen".

Dagens ledord:

Kreativa personer har förmågan att hitta på saker De finner nya vägar när det behövs och ibland när det inte egentligen behövs.



 


Göteborg i regn!!!

Sen i måndags har det regnat i denna stan men jag vet att det kommer sol en dag,frågan är bara när kommer den?

Igår gick min älsta son ettan och tar klivet upp till tvåan så man kan säga att tiden går och att jag själv blir äldre,men så länge jag är ung i mitt sinne och vet vad man gör så är det lungt.
det går hår som finns är ett teckan på att man har åldras med värdighet och att man är mer erfaren nu än man vara igår.
För varje dag så blir man ju klokare eller stämmer det inte för jag hörde att man tappar celler i hjärnan när blir gammal och det för klarar en del.
som att man inte hör allt eller att man inte kommer ihåg det man skulle göra.

Sitter och kollar in våran ett åring och hur det går framåt och han lär sig nya saker oh hyss det är rätt många hyss som has storebror lär ut men det är ju det man lärsig av det äldre.

Åter tänker man på Alexanders skolavsluning i igår det öste ner men där står alla glada och lyssnar på barnen som sjunger så vackert.Sen kommer rekton oh hon dra igång ett långt tal om vad som har hänt under läsåret och jag ser att alla barn som står i ösregnet tänker näsr ska hon sluta.

Nu ska jag natta Rasmus  på återsende...

RSS 2.0