Ta skruv eller inte...

Två veckor oh hela fem dagar som sist man blogga om mitt liv som pappa.
det är så att man har saker att göra så då blir bloggen lidande men när tid finns så bloggar jag.

Det är rätt kul att läsa och se hur andra gör när det har blivit förälder för första gång eller när det väntar det första barnet.
Jisses hur många blir som förbytta och hel annorlunda än det var innan det fick det efter längtade barnet.
och inte tala om den jävla pryl hysterin det är och vilket märket det ska vara, Jag kommer ihåg hur det var första gång.
Det var snart åtta år sen men redan då var jag inte så köp galen på alla dessa baby saker som sitt barn ska ha som är under ett år och fattar inget samt den vet inget .
Det är mer föräldrarna som vill ha dessa saker inte barnet för vad vet en bebis på en månad eller mer vad den gillar eller inte.allt är vad barnets föräldrar ger och köper till sitt barn.
man vet mer när det blir äldre,Jag vet att jag inte vet vad Rasmus gillar eller vill ha för han vill ha allt.
det är så att jag och Monica har provat och studerat vad han gillar samma gäller Emilia för bägge två är ännu inte i det stadiet i livet att kunna berätta vad det gillar man får gå på uttrycken samt läsa av.
med detta gäller i första hand mat när det gäller kläder och andra saker så är det Jag och Monica som bestämmer.
sen med Alexander så kan han tala om vad han gillar och inte.

Jag vill återspegla den dagen då våran dotter Emilia kom till världen det var stort tiden stannade och hela rummet fylldes av kärlek..men jag vill bara säga att kvinnor är helt underbara och att det har det har när det föder barn.
Jag vill hylla min sambo Monica samt alla som har fött barn för ni är så starka och vet vad ni ska göra när det gäller.

Att vara pappa till tre barn är helt underbart och att uppleva deras utveckling är fantastiskt ,Ja vill säga att inget gör mig mer stolt än att se de barn jag är pappa till må bra.
sen om Emilia spyr eller fyller blöjan eller om rasmus välter ut ett glas så det blir sjö samt om Alexander glömmer att spola.
summan är att inget går upp eller gör mig som pappa så lycklig att se leendet på våra barn.

Sen ta skruv eller inte det får ni svar nästa gång..


RSS 2.0