Väntan över...Igår kl 15:01

Det var 6 år sen men igår var det dax  tiden var inne och det var någon som ville komma ut.
allt började kl 05:00 med värkar som får en baksmälla att kännas lindrig det är den tolkningen jag gör när min kvinna har så v,ont så hon kunde kram saften ur en apelsin utan problem,jag kan bara tänka vilken smärta.
kl 05:48 taxi kommer och mot Mölndals förlossning vi kom fram vid kl 06:11 in och  upp till våning 11 och ringa på dörren .

Det var lungt hela vägen dit och sen in på ett rum för koll på magen , jag var inte nervös utan lugn och trygg och det hjäpte man kännde sig säker på sin sak,kanse de beror på att man har varit med det inne men det var på ett annt vis, och det får vi ta en annan dag.
Åter till rummet in kommer barnmorskan och vi kommer in i mitt i skift av lösningen men det fungar bra.tiden går och min kvinna har värkar som är som den värsta huvudvärken klockan går och det  blir närmare åtta på morgon .
det är rätt märkligt hur tiden går fort det är lustigt men man är rätt hjälplös när man står vid sida av sin kvinna som har så ont så hon inte vet var hon ska ta vägen,men jag tänkte bara att jag ska vara där finnas där vid hennes sida och vara den jag är.
och det var rätt sätt nu när jag ser tillbaka och jag vill lite skryta med att jag fick beröm av personalen... :)
åter till rummet klockan visar tolv och värkar närmar sig jordbävnings skalan och jag undrar om man ska kolla med uppsala om dom registrerade något skalv,nu är det två timmar kvar innan han kommer ut och det kämpas med värkar och lustgas som lindrar sen kom ryggbedövningen det gjorde susen för henne man tog toppen av smärtan och det "bara lite lättare"   mitt upp i all denna smärta säger en av barnmorskerna att man ser ett huvud och tiden är litte innan tre och minuterna senare rättare sagt en minut över tre så var det över och då visste jag inte vad det var men sekunderna senare vänder man upp den nyfödda och då ser man vad det blev,man kan säga att när vi ser vilket välskapt barn så försvinner den smärta som har varit och byt ut mot lycka och glädje,för den har allt fem fingar på varje hand och fem tår på varje liten fot. och det blev en son med namt RASMUS FILIP DANIEL så nu har jag två söner två underbara bara barn så min familj har nu vuxit lite till.och för att avruda detta så är jag mer än imponerad av min kvinna och jag vet hon kommer vara en bra mamma. jag har innan en son som har en bra mamma med och nu är min första son en stolt storebror  som inte vet hur han ska förklara vad han känner men, ja kan upprepa hans ord som han sa idag när han träffade sin lillebror  som var mindre än en dag gammal," jag är stolt,söt bebis,vill inte byta ut den,lycklig"

Så Välkommen till värden....Två tider jag inte glömmer  22:17  en dag i november och igår 15:01Kommentarer
Postat av: Storebror

Grattis lillebror och grattis Monika och grattis storebror Alexander.

2009-04-14 @ 13:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0