Nummer 100 oh jag inspirerar andra...

Har just läst min kära brors blogg"mitt liv som pappa" och det är lite kul att läsa och se hur han gör det däran förstagångs föräldrar misstagen.
Det jag har redan gjort men det var ju för snart 8 år sen och om jag ser det så har man inspirerat andra att skriva om att vara pappa och det känns kul.
sen hoppas jag att man kan vara som en sorts livs bok för sin bror när det gäller barn och des utveckling, med tanke på att jag har tre barn och vet kanske ligger i för en till.

Bror hoppas att du inte tolkar detta fel.

Jag sitter oh hör hur regnet faller ner och det blir stora sjöar ute och det för mig att tänka att det har hänt något i vår underbara värld,det är nog så att man får vänja sig med detta och inse att det kommer inte att bli som för.
så jag börjar att fundera på vad kan jag göra som är pappa och vill att de barn man har ska få en bättre miljö att växa upp i, Jag kom och tänka på hur man handlar varför inte köpa "det gröna" det vill säga när odlat och ekologiskt men var ska jag hitt när odlat jag bor i en stor stad.
Det är nog så att jag får odla i en låda på balkongen oh då känner jag mig lite som Ernst i Tv4 man ska föra i det naturliga samt bevara helhets känslan.

Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte att odla i någon låda utan jag tar mej till torget där finns det jag behöver.

Lite pappa känsla nu att se sina barn sova är underbart men att se de vakna är livet.
hade Emilia i min famn tidigare och se henne så le det värmer och bara att få studera henne är livet,sen brorsan Rasmus som är full av nyfikenhet samt energi som kan ge ström till en mindre små stad,Ja kan man funder vad dessa två tänker och det är med glädje ja ser hur de gör framsteg.
för det var snart åtta år sen min första son föddes Alexander oh nu tänker man vilken gåva man har fått tre go barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0