8 dagar kvar !!!

Ja då var det bara åtta dagar kvar till den dagen alla pratar om ,men vad är det som gör en dag så himla upp jagad jo de ör julafton dagen alla ska vara så snälla samt jaga runt land och rike för att träffa att man känner samt ha det dära till gjorda leendet ,ja varför ska det vara så.
 man börjar undra vad det är alla pratar om det vet jag nu jo det är dagen efter julafton får då sitter alla oh gnäller över att det inte finns pengar för mat och annat sen hör man attdet ska spenderas över 65 miljader kronor på en månad och det är till största delen lånade pengar så varför sitter man då oh gnäller ?
man ska tänka innan man köper och det är en skönare känsla att köpa en sak med sparde slantar än lånade med en hög ränta så åter igen gå på känslan.
ja ska inte ta kål på julen med detta utan få än att tänka på dom som inte har så bra samt att det finns en baksida av denna stor helgs månad.
så ja gillar en idé som ett hotell gör nu under denna julmånad och det är att ha en julklapp säck där man kan lägga ner paket till barn som har det svårt,bra jobbat.
ja ska skriva lite om hur det har varit att jobba på Statoil i backa oh det är lika kul varje gång jag har jobbat där, och det som är intressat hur man kan läsa av en person på vad den handlar.
och sen hur det köps en viss typ av tidningar jag trode att den marknaden var helt död tack vare internet men inte,den lever ,
man funder på hur man kan palla att stå i en kö och sen bli lite små arg på att det är kö dit man ska och det finns kanse andra saker man kan lägga den ilskan tex bensinprist eller lönen är för låg m m.
det finns mycke man kan bli arg på men bli arg på det som man kan styra själv.
ses igen snart oh stöd röda korset med att krama kanpanjen för dom ensamma bara 20 kr för en kram ...hmm undrar vad någon skulle betala för att få krama mig..ps pengarna som jag får går till barnen på barnsjukhust här i Göteborg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0